• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)
Learning towers & opstapjes

Learning towers & opstapjes

Lees meer Toon minder

Geef je kind een boost in zelfstandigheid en vertrouwen met onze Learning Towers en Opstapjes. Perfect voor de keuken, badkamer of om te helpen bij het huishouden, deze handige helpers zijn een must-have voor actieve kleintjes. Gemaakt met kindveilige materialen en ontworpen om de kleintjes veilig en betrokken te houden.

 

per pagina
11 items
Lees meer Toon minder

Waarom een leertoren?

Herken je het dat jouw oh zo nieuwsgierige kindje aan je been staat terwijl jij aan het koken bent? Pak jij ook altijd een krukje als jouw kindje zijn of haar handjes moet wassen? Of til je jouw kindje op? Best onhandig toch? Met een learning tower is dat verleden tijd! Met de stevige leertoren betrek jij jouw kindje op een veilige manier bij het huishouden. Het zorgt ervoor dat jouw kindje zelfstandig kan ontdekken. Niet alleen handig voor in de keuken, maar ook voor in de badkamer tijdens bijvoorbeeld het tandenpoetsen of wanneer jouw kleintje naar buiten wilt kijken. De horizontale balken op de toren zorgen ervoor dat jouw kindje ondersteuning heeft bij het inklimmen en er niet zomaar uit valt. Daarnaast is de lichte toren makkelijk te verplaatsen, neemt het niet veel ruimte in beslag, is het materiaal duurzaam en staat hij heel stabiel.

Montessori opvoeding

De leertorens zijn gebaseerd op het basisprincipe van de Montessori opvoeding. Deze staat voor zelf doen, zelf ontdekken en zelf leren. Het is de bedoeling dat jouw peuter zelf de leertoren erbij pakt, zelf erin klimt en ook zelf er weer uit stapt. Deze mooie manier van zelf doen geeft peuters zelfvertrouwen en leert ze grenzen te verkennen. Dus laat ze aan mama en papa maar zien wat ze allemaal al kunnen!

Stimuleer zelfstandigheid met Learning Towers

In de keuken of tijdens het handen wassen, Learning Towers zijn een uitstekende manier om kinderen te betrekken bij dagelijkse routines. Bij Kidsdeco.nl vind je een divers assortiment aan Learning Towers die kinderen in staat stellen op veilige hoogte te komen en actief deel te nemen aan gezinsactiviteiten.

Soorten learning towers

Wij hebben 2 soorten leertorens in onze webshop: de Step Up en Step ’n Sit. De Step Up learning tower van Ette Tete kan je zien als een klimtoren. Wij hebben ook een staande variant van PuckDaddy. Deze werkt precies hetzelfde, alleen het design is anders. De Step ’n Sit variant van Ette Tete is ook zeker een klimtoren, alleen is deze ook om te toveren tot een stoel met tafeltje. Super handig! Zo kunnen kindjes hier aan zitten om wat te eten of te spelen.

Veilige en stevige opstapjes voor kleine ontdekkers

Onze kinderopstapjes zijn zorgvuldig ontworpen met de veiligheid van je kind als prioriteit. Ze bieden een stabiel en stevig opstapje dat kleine voetjes ondersteunt, of ze nu de wastafel bereiken of een boek van de bovenste plank pakken.