• Gegarandeerd de laagste prijs
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)

Learning tower

Lees meer Toon minder

Exclusief verkrijgbaar in Nederland bij ons! Een learning tower vinden wij onmisbaar voor in het huishouden met kinderen vanaf 18 maanden. Met een learning tower zorg je er namelijk voor dat je jouw kindje op een veilige manier betrekt bij het huishouden.

 

per pagina
10 items
Lees meer Toon minder

Waarom een leertoren?

Herken je het dat jouw oh zo nieuwsgierige kindje aan je been staat terwijl jij aan het koken bent? Pak jij ook altijd een krukje als jouw kindje zijn of haar handjes moet wassen? Of til je jouw kindje op? Best onhandig toch? Met een learning tower is dat verleden tijd! Met de stevige leertoren betrek jij jouw kindje op een veilige manier bij het huishouden. Het zorgt ervoor dat jouw kindje zelfstandig kan ontdekken. Niet alleen handig voor in de keuken, maar ook voor in de badkamer tijdens bijvoorbeeld het tandenpoetsen of wanneer jouw kleintje naar buiten wilt kijken. De horizontale balken op de toren zorgen ervoor dat jouw kindje ondersteuning heeft bij het inklimmen en er niet zomaar uit valt. Daarnaast is de lichte toren makkelijk te verplaatsen, neemt het niet veel ruimte in beslag, is het materiaal duurzaam en staat hij heel stabiel.

Montessori opvoeding

De leertorens zijn gebaseerd op het basisprincipe van de Montessori opvoeding. Deze staat voor zelf doen, zelf ontdekken en zelf leren. Het is de bedoeling dat jouw peuter zelf de leertoren erbij pakt, zelf erin klimt en ook zelf er weer uit stapt. Deze mooie manier van zelf doen geeft peuters zelfvertrouwen en leert ze grenzen te verkennen. Dus laat ze aan mama en papa maar zien wat ze allemaal al kunnen!

Soorten learning towers

Wij hebben 2 soorten leertorens in onze webshop: de Step Up en Step ’n Sit. De Step Up learning tower van Ette Tete kan je zien als een klimtoren. Wij hebben ook een staande variant van PuckDaddy. Deze werkt precies hetzelfde, alleen het design is anders. De Step ’n Sit variant van Ette Tete is ook zeker een klimtoren, alleen is deze ook om te toveren tot een stoel met tafeltje. Super handig! Zo kunnen kindjes hier aan zitten om wat te eten of te spelen.