• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)
Wildride

Wildride

Lees meer Toon minder

Heerlijk eropuit met je peuter zonder een kinderwagen mee te slepen? De Wildride is een drager speciaal voor dreumesen en peuters. Inderdaad: het type mens dat altijd alles zelf wil doen, maar dan ineens – op een moment waarop het echt niet uitkomt – niet meer. Ergonomisch voor je kind én voor jou. En het is ook nog eens een Nederlands merk!

per pagina
14 items
Lees meer Toon minder

OVER WILDRIDE 

Waar het allemaal begon

Wij geloven dat je zoveel mogelijk met je kinderen buiten moet zijn!

Toen, begin 2020, Covid-19 onze maatschappij hard raakte, kwamen we met zijn allen binnen te zitten. De plekken waar we veel en graag kwamen met onze kinderen, die we goed kenden gingen van de ene op de andere dag dicht. Buiten deze plekken sloten ook de scholen en de opvang. Dit zorgde voor veel woede en onbegrip in de samenleving, maar mondde uit in nieuwe mogelijkheden in dagelijkse zorg en opvoeding.

Hernieuwde kennis over de plek waar je woont, de stad of het strand leerde ons hoe ontzettend veel voldoening je haalt uit een wandeling met je kleintjes. Tijdens deze lange periode en verschillende lockdowns, hebben we de natuur om ons heen herontdekt, de lege steden, de gure stranden en andere gebieden die we misschien wel waren vergeten door ons drukke dagelijkse leven.

Wat wij leerden

Wij geloven erin dat je enorm kan genieten met en van je kinderen terwijl je ze ondersteunt en veilig bij je houdt.

Terwijl we door die bossen wandelden, kwamen we er steeds vaker achter dat onze kinderen heel graag zelf op pad willen, zelf willen ontdekken, maar gewoon af en toe die arm nodig hebben. Maar ook vaak weer wilden rennen. We kwamen er ook achter dat het geen keuze is voor je kleintje, het is gewoon een proces om te leren lopen. Door verschillende babydrager, buikdragers, rugdragers te gebruiken die met je kind mee kunnen groeien kwamen we erachter dat deze allemaal ontwikkeld zijn vanuit het draag principe, vanuit de baby. Geen enkele is ontwikkeld vanuit de dreumes. Dreumessen en peuters willen rennen, lopen, kruipen en spelen en op avontuur gaan wanneer ze willen. Maar af en toe hebben ze plek nodig om uit te rusten, voordat ze weer op pad kunnen naar het volgende avontuur. En waar beter kan dat dan op de arm bij je vader of moeder?

Echter jammer genoeg hebben die armen niet altijd de kracht of het uithoudingsvermogen om te blijven dragen. En dat is hoe de Wildride is bedacht. Een kinderdrager welke je een eenvoudige, lichte, kleine maar hippe oplossing biedt om altijd even je kleintje te dragen.

Wat we bedachten!

We geloven dat we een kindvriendelijke ervaring hebben gemaakt.

De Wildride, de toddler swing carrier, is ontwikkeld vanuit de gedachte je kind liefde en genegenheid te bieden. En tegelijkertijd jou als ouder comfort te bieden op de momenten dat dat moet. 

De Wildride is 100% Dutch Design en wordt geproduceerd in Nederland. 

In het productieproces gebruiken wij 0% plastic en ook in de 0% packaging naar de consumenten wordt 0% plastic gebruikt. Artikelen worden niet per stuk in plastic verpakt. Daarnaast wordt er ook geen zinloos verpakkingsmateriaal in de packaging zoals vloeipapier etc. gebruikt. 

Wie wij zijn?

Ten eerste zijn we liefdevolle ouders.

Wildride is de creatie van Britt Schoorl en Joost Hultink, een Nederlands duo met enkele tientallen jaren ervaring in fashion, marketing en e-commerce. Maar belangrijker dan alles, ervaring met kinderen! Britt, moeder van twee, heeft een brede carrière als hoofd design van een bekend modemerk. Joost, vader van drie, heeft een diverse carrière in advertising, e-commerce en marketing voor verschillende merken.

Onze missie

Wij willen iedere trip met je kleintje zo fijn mogelijk maken, zodat je er altijd en zo veel mogelijk van kan genieten!