Learning Tower Step Up wit Ette Tete
Waardering:
100% of 100

Learning Tower Step Up wit Ette Tete

Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
128,95
Voeg toe aan verlanglijst
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Gratis retourneren (NL)
 • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Ontdek de Ette Tete Verstelbare Step Up: Dé Perfecte Partner voor Actieve Kinderen!
Wil je je kleine chef-kok betrekken bij de keukenavonturen zonder je zorgen te maken over veiligheid? De verstelbare Step Up van Ette Tete in stijlvol wit is dé oplossing! Deze leertoren is ontworpen voor nieuwsgierige peuters en kleuters die alles willen zien en ervaren terwijl jij aan het koken bent. Met deze handige leertoren wordt meehelpen in de keuken niet alleen mogelijk, maar ook veilig en leuk!

Waarom de Ette Tete Verstelbare Step Up?

 1. Praktische Vaardigheden: Laat je kind kennismaken met praktische taken zoals handen wassen, groenten snijden en bloem mengen. Onze leertoren moedigt zelfstandigheid aan en helpt kinderen bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden.

 2. Fijne Motoriek: Het bevorderen van behendigheid en precisie is cruciaal voor de ontwikkeling van je kind. Onze leertoren biedt een stabiele basis, waardoor kinderen met vertrouwen kunnen manoeuvreren terwijl ze leren en groeien.

 3. Onafhankelijkheid: Door hen te betrekken bij dagelijkse activiteiten worden kinderen steeds zelfstandiger. Ze kunnen nu zelf de wereld ontdekken terwijl ze veilig op ooghoogte zijn.

 4. Zelfvertrouwen: Het gevoel van trots dat kinderen krijgen wanneer ze kleine taken zelfstandig uitvoeren, is onbetaalbaar. De Ette Tete leertoren geeft hen de mogelijkheid om hun zelfvertrouwen op te bouwen terwijl ze samen met jou koken.

 5. Quality Time: Koken wordt een gezellige familieactiviteit. Geniet van waardevolle quality time terwijl je kind betrokken is bij het bereiden van maaltijden. De verstelbare Step Up maakt deze ervaring veilig en plezierig.

Specificaties
EAN4752193000720
Art.nr.193-0002
KleurWit
Lengte40 cm
Breedte40 cm
Hoogte90 cm
MateriaalHout
Reviews
 1. Learning tower
  Score
  100%
  Mooi vormgegeven product. Geschikt voor kleine kinderen. Gemakkelijk te monteren. Neemt weinig ruimte in.