De laatste trends, tips & inspiratie mama en kind!

Nieuw: een geboorteposter van jouw mini!

Een geboorteposter is een tastbare herinnering aan het bijzondere moment waarop jouw kleintje geboren werd, maar ook extra leuk als uniek kraamcadeau.
> Lees meer

Houten speelbak: Populair open-ended speelgoed

Ben je benieuwd waarom een houten speelbak zo populair is? In deze blog leg ik je alles uit wat de hype rondom de houten speelbakken inhoudt!
> Lees meer

Educatief speelgoed per leeftijd

Het spelen met speelgoed is niet alleen heel erg leuk, maar ook zeker belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Tegenwoordig worden er veel nieuwe soorten speelgoed op de markt gebracht die bijdragen aan de ontwikkeling van een kindje. Dit verstaan we onder educatief speelgoed. En dan hebben we het natuurlijk niet over de politieauto met gillende zwaailichten en geluiden...
> Lees meer

Ontdek de babykamer trends van 2023

Zin in een babykamer make-over en ben je benieuwd wat de nieuwste babykamer trend voor 2023 is? Dat lees je allemaal in deze blog!
> Lees meer

Magnetic tiles: de grootste verschillen

Ben je nog op zoek naar open-ended speelgoed? In deze blog leg ik je uit wat het verschil is tussen de twee bekende merken magnetic tiles!
> Lees meer

Sprongetje baby: Alles wat je hierover moet weten

Benieuwd waarom je baby zo huilerig is? Grote kans dat dit komt door sprongetjes! Lees in deze blog alles over sprongetje baby!
> Lees meer

Stapelstein stapelstenen: Wat kun je er mee?

Altijd al benieuwd geweest wat je kunt doen met de Stapelstein stapelstenen? In deze blog geef ik verschillende spelideeën met Stapelstein!
> Lees meer

TOG-waardes... Alles wat je hierover wilt weten

Altijd al benieuwd geweest waar die TOG-waardes nou precies voor staan? In deze blog leg ik je alles uit over de verschillende TOG-waardes!
> Lees meer

Het leukste houten speelgoed

Op zoek naar speelgoed dat lang meegaat en veel speelplezier garandeert? In deze blog wordt het leukste houten speelgoed uitgelicht!
> Lees meer

Producten 1 tot 10 van 142 in totaal

Pagina