• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
Label-Label

Label-Label

Lees meer Toon minder

Laat je kind heerlijk spelen met het hippe houten speelgoed van het merk Label Label. Speelgoed dat ook nog eens mooi in je interieur staat door de natuurlijke kleuren. Van keukentjes tot autobanen, het merk Label-Label heeft het allemaal.

per pagina
6 items
Lees meer Toon minder

Behind the brand: Label Label
Label Label werd in 2005 bekend met zijn labeldoekjes, in 2019 is de collectie volledig herboren! Het idee kwam van een lieve oma die dit maakte voor haar kleindochter. Geniaal bleek dit, want het enthousiasme werd gedeeld door de consumenten en de doekjes vlogen de deur uit. Heel snel kwam de concurrentie met hun versie labeldoekjes, knuffels en speendoekjes… waardoor het unieke weg was. Vernieuwing was dus nodig. Ook op vandaag! Na de originele doekjes, de dierenfiguren en tal van andere ontwerpen, was het tijd om Label-Label te restylen.

Het resultaat is een volledig nieuwe huisstijl, afgestemd op wat de ouders van vandaag belangrijk vinden. Trendy kleuren, milieubewuste materiaalkeuzes, duurzaamheid… Met deze ‘mindset’ werd Label Label eind 2019 herboren en brengen ze in een eerste fase een duurzame collectie aan houten speelgoed. Label Label blijft uiteraard elke dag verder werken om niet alleen deze collectie uit te breiden, maar ook om andere collecties uit te werken! Wordt zeker vervolgd…