• Nu besteld, in huis*
  • Snelle thuislevering vanaf €4,50
  • Gratis retourneren (NL)
Connetix Tiles

Connetix Tiles

Lees meer Toon minder

Connetix tegels zijn transparante magneettegels met een magische dosis regenboogkleuren. Met Connetix Tiles kunnen kinderen met de 2D- en 3D-vormen spelen en bouwen. Dit open-ended speelgoed stimuleert cognitieve ontwikkeling, ruimtelijk inzicht, hand-oogcoördinatie, fijne en grove motoriek en helpen kinderen kennis op te bouwen rond wetenschappelijke en wiskundige concepten.

    • Nu besteld, in huis*
    • Snelle thuislevering vanaf €4,50
    • Gratis retourneren (NL)
per pagina
22 items
Lees meer Toon minder

Connetix - Magna Tiles
Ben jij al bekend met dit super populaire open-ended speelgoed, de magnetische speeltegels van Connetix? De speeltegels, ook wel Magna Tiles, zijn platte kunststof tegels met magnetische randen waar je de mooiste creacties mee kan maken. Door de verschillende Magna Tiles tegen elkaar aan te zetten kan je oneindig veel bouwwerken maken. Platte kunstwerken, in de hoogte, het kan allemaal. Met dit constructiespeelgoed is je kind (en stiekem jijzelf) uren lang zoet. 

De Magna-Tiles van Connetix zijn geschikt voor iedere leeftijd. Het spelen met het open ended speelgoed van Connetix ondersteunt wiskunde, wetenschap en creatief onderwijs. Daarnaast helpt het kinderen om hun sociale, motorische, cognitieve en emotionele vaardigheden te ontwikkelen. 

Grote collectie Connetix magna tiles bij Kidsdeco.nl
Het assortiment van Connetix bij Kidsdeco.nl is heel erg breed. Van kleine pakketten tot echt mega packs waarmee je enorme kunstwerken mee kan maken. Pastel kleurtjes maar ook de vrolijke regenboogkleurtjes mogen niet ontbreken. Onze absolute bestseller, het Ball Run pakket van Connetix, mag zeker niet ontbreken in je collectie van Magna Tiles. 

Combineer de verschillende Magna Tiles pakketten om toffe driedimensionale bouwwerken te maken. Dit is het ideale cadeau voor je verjaardag, Sinterklaas, Kerst en ga zo maar door. In ieder prijsklasse is er wel een Magna Tiles set te koop. Zet ze alle Magna Tiles van Connetix en Magna-Tiles op je verlanglijstje en spaar ze allemaal!