• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)

Béaba

Lees meer Toon minder

Maak kennis met de mooiste design babyvoedingsmakers en essentials voor je kleine. De producten van het Franse merk Béaba zijn naast innovatief, gebruiksvriendelijk ook super stijlvol om in je keuken te laten staan. Béaba wil de ouders stimuleren en motiveren om zelf aan de slag te gaan om de lekkerste hapjes te maken. De producten van Béaba maken het leven van ouders een stuk gemakkelijker om dit te doen. Ontdek ons assortiment voedingsmakers, flessenbereiders en nog veel meer.

per pagina
14 items
Lees meer Toon minder

OVER BEABA
Er zijn zoveel manieren waarop je ouder kan zijn. Zoveel manieren om dagelijks te koken, te spelen, te communceren, te reizen en op te voeden. Als je de grote sprong in het onbekende neemt, heb je zoveel vragen. Je kan zoveel verhalen bedenken om je eigen verhaal te vinden. Je kan zoveel avonturen beleven om je twijfels in het begin weg te nemen en een nauwe band met je kind op te bouwen. Béaba wil er zijn om je te ondersteunen met die eerste stappen als ouder.

ASSORTIMENT BÉABA
Het assortment van Béaba is super uitgebreid. Van de mooie voedingsmakers tot potjes en thermometers. Hieronder vertellen je graag wat meer over de bestsellers uit ons Béaba assortiment.

Béaba Bib'Expresso, waarmee je de babyflessen in enkele seconden kan bereiden. Met de Béaba Bib Expresso heb je eigenlijk een 3-in-1 apparaat: een flessenbereider, een compacte flessenverwarmer en hij kan ook de potjes opwarmen.

Béaba Babycook Neo, voor de lekkerste hapjes en maaltijden. Vanaf 4 maanden kan je baby beginnen met zijn eerste hapjes! Voeg een Béaba Babycook-babyvoedingmaker van Béaba toe aan je keukenaccessoires. Met de Beaba Babycook Neo kun je makkelijk én snel een gezonde maaltijd voor je kindje bereiden. Deze 4-in-1 stoomkoker-blender XL van Beaba stoomt, mixt, ontdooit en verwarmt. Daarnaast zorgt het ervoor dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. En dat in 15 tot 25 minuten!

Béaba Babycook Smart, het paradepaardje onder de voedingsmakers! Met de Beaba Babycook Smart kun je elke dag een verse maaltijd bereiden voor je kindje. Door middel van de vele functies zijn er een tal van mogelijkheden voor het bereiden van een maaltijd. De Béaba babycook is voorzien van een touchscreen scherm, waarmee je het apparaat via de Wi-Fi kunt verbinden met jouw telefoon. De Beaba & Me app is gratis te installeren, en bevat allerlei heerlijke recepten voor je kindje.

Béaba Thermospeed, infrarood oor- en voorhoofdthermometer voor snelle en nauwkeurige temperatuurmeting met leeftijdsindicator en temperatuurregistratie.