• Nu besteld, in huis*
  • Snelle thuislevering vanaf €4,50
  • Gratis retourneren (NL)
Quote tegels

Quote tegels

Lees meer Toon minder

Bij Kidsdeco.nl vind je een leuke collectie quote tegels die perfect zijn om elke kinderkamer op te vrolijken. De quote tegels zijn niet alleen stijlvol en kleurrijk, maar ook inspirerend en educatief. Met leuke en motiverende teksten stimuleren deze tegels de verbeelding van kinderen en geven ze de ruimte een speelse en positieve sfeer. Elke tegel wordt met zorg en precisie vervaardigd door het hoogwaardige merk Designtegels.nl, bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Bij je bestelling ontvang je een handige plakker om hem aan de muur te hangen.

per pagina
11 items
Lees meer Toon minder

Bij Kidsdeco.nl geloven we dat een kinderkamer meer is dan alleen muren en meubels; het is een ruimte vol verbeelding, groei en vreugdevolle momenten. Daarom introduceren we onze prachtige collectie quote tegels, die een vleugje magie aan elke kinderkamer toevoegen!

Wat maakt onze quote tegels zo speciaal? Ze zijn als kleine boodschappers van positiviteit en inspiratie. Met kleurrijke ontwerpen en hartverwarmende woorden brengen ze een lach op het gezicht van jouw kleintje. Dit tegeltje, met een afmeting van 13 bij 13 centimeter, is een het stijlvolle decoratie voor de babykamer. Elke tegel wordt met zorg en precisie vervaardigd door het hoogwaardige merk Designtegels.nl, bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit.

Bij je bestelling ontvang je ook een handige plakker, die eenvoudig met water aan de achterkant van de tegel kan worden bevestigd. Laat de tegel met hanger vervolgens 24 uur drogen, zodat de plakker stevig hecht. Hierdoor kun je de tegel gemakkelijk aan de muur ophangen zonder gedoe met extra bevestigingsmaterialen.

Let op:

  • De houten tegelhouder wordt niet meegeleverd. Deze kan apart besteld worden.
  • Omdat de tegel speciaal voor je gemaakt wordt, kan deze niet retour gestuurd worden.