• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)
Lantaarn Publisher

Lantaarn Publisher

Lees meer Toon minder

Duik in de betoverende wereld van Lantaarn Publishers, dé uitgeverij voor prachtige geïllustreerde non-fictie kinderboeken en boek gerelateerde producten. Met een constante stroom van nieuwe releases biedt Lantaarn een fris assortiment, perfect om samen met je kindje gezellig een boekje te lezen. Wat hen echt bijzonder maakt, zijn de zoekboeken – samen met je zaklamp op ontdekking gaan naar verborgen schatten en grappige vriendjes. Lantaarn creëert een unieke band tussen ouders en kinderen, waar lezen een magisch avontuur wordt dat nooit eindigt. Dus, pak je zaklamp en duik in de verwondering met Lantaarn Publishers!

per pagina
18 items
Lees meer Toon minder

In het betoverende universum van Lantaarn Publishers komt lezen tot leven als een magisch avontuur voor jou en je kleintje. Deze bijzondere uitgeverij heeft zich toegewijd aan het creëren van adembenemende geïllustreerde non-fictie kinderboeken en fascinerende boek gerelateerde producten.

Of je nu op zoek bent naar een betoverend cadeau voor een kind of gewoon je eigen boekencollectie wilt uitbreiden, Lantaarn Publishers biedt een breed scala aan keuzemogelijkheden.

Wat Lantaarn Publishers werkelijk uniek maakt, zijn hun zoekboeken. Deze zijn niet zomaar boeken; het zijn schattenjachten vol avontuur die je samen met je kindje kunt beleven. Pak je zaklamp erbij en duik in de betoverende illustraties, waar verborgen schatten en grappige vriendjes wachten om ontdekt te worden. Samen ga je op een magische reis vol vreugde, gelach en ontdekkingen.

Lantaarn onderscheidt zich door het creëren van een unieke band tussen ouders en kinderen, waar het lezen van een boek een gezellige en interactieve ervaring wordt. Elk blad is als een deur naar een nieuwe wereld vol mogelijkheden, en met elke release brengt Lantaarn Publishers je gezin dichter bij elkaar. Dus, pak je zaklamp en ga op avontuur met Lantaarn, waar het plezier van lezen nooit eindigt!