• Nu besteld, in huis*
 • Gratis levering vanaf €75,00
 • Gratis retourneren (NL)

Speelgoed opbergzakken

Lees meer Toon minder

Sorteren, opruimen en het speelgoed opbergen. Dat doe je met onze handige speelgoed opbergzakken en opbergmanden. Ze zijn leuk, stoer en passen in ieders interieur. De Play & Go opbergzakken zijn daarentegen ook perfect te gebruiken als speelkleed. Bestel je favoriete speelgoed opbergzak online op Kidsdeco.nl. 

  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)
per pagina
28 items
Lees meer Toon minder

Speelgoed opbergzakken met de leukste prints

Sorteren en opruimen moet natuurlijk wel leuk zijn. Door de leuke prints en de vrolijke kleuren van onze speelgoed opbergmanden en opbergzakken wordt opruimen een groot plezier. Tevens zijn het ook echte blikvangers en vrolijken ze niet alleen de kinderkamer op, maar zijn ze ook perfect om wat kleur te geven aan de woonkamer. 

Veelzijdige opbergzakken van Play & Go

Ruim al het speelgoed snel en eenvoudig op met de opbergzakken van Play & Go. Het zijn veelzijdige zakken die je op maar liefst twee manieren kan gebruiken. Met de Play & Go opbergzakken kan je het speelgoed makkelijk opbergen, maar zijn ook uiterst geschikt om als speelkleed te gebruiken. 

Spelen op het speelkleed

De opbergzakken van Play & Go zijn gemaakt van stevig canvas en zijn heerlijk om op te spelen. Wij hebben ze in de leukste en vrolijkste kleuren. De Play & Go opbergzak roadmap is super tof als jouw kleine knul met zijn auto's wilt racen. Of ga je liever voor een zwart wit speelkleed wat perfect bij een trendy zwart wit kinder-/ speelkamer past? Genoeg kleuren, genoeg leuke prints, dus genoeg keuze! De opbergzak van Play & Go is een veelzijdige zak. Het is namelijk niet alleen uitstekend om op te spelen, maar zijn ook perfect te gebruiken om al het speelgoed eenvoudig in op te bergen. 

Speelgoed opruimen met de opbergzakken van Play & Go

Zijn ze uitgespeeld? Leg het speelgoed op het kleed, trek het koord aan en opgeruimd is het speelgoed! De opbergzakken zijn ook ideaal mee te nemen op vakantie of als je op visite gaat. Krijg je onverwachts bezoek, dan heb je in een wip al het speelgoed opgeruimd. Opruimen wordt leuk en overzichtelijk met de speelgoed opbergzakken van Play & Go.