• Nu besteld, in huis*
 • Gratis levering vanaf €50,00
 • Gratis retourneren (NL)
Glo Pals

Glo Pals

Lees meer Toon minder

De hit van dit moment! Glo Pals lichtgevende kubus blokjes. Een nieuw lichtgevend speelkameraadje voor in bad, het zwembad of in een drinkbeker. Deze blokjes gaan 16 uur mee (actief in water). Dit badspeelgoed is ontworpen door een moeder met een kindje dat autisme heeft en bang was van water. Door deze leuke vriendjes verdween de spanning bij het in bad gaan. Dit badspeeltje stimuleert de cognitieve skills, de fijne motoriek en zorgt voor kleurherkenning. Het is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens educatief.

  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
per pagina
25 items
Lees meer Toon minder

Glo Pals: Lichtgevende Vriendjes voor Magische Momenten

Met Glo Pals verandert elke waterervaring in een feest. Deze innovatieve lichtgevende kubussen zijn de perfecte speelkameraadjes voor kinderen, speciaal ontworpen om badtijd om te toveren tot een magisch en leerzaam moment. Of je kind nu bang is voor water of gewoon dol is op spelen, Glo Pals bieden comfort en plezier.

Een Hartverwarmend Ontwerp met een Doel

Glo Pals zijn niet zomaar badspeelgoed; ze zijn ontworpen met een dieper doel. Ontstaan uit de behoefte om een kind met autisme te helpen, stimuleren deze kleurrijke, lichtgevende vriendjes niet alleen de zintuigen, maar ook de cognitieve vaardigheden en fijne motoriek. Elk karakter heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, wat bijdraagt aan de herkenbaarheid en de aantrekkingskracht.

Ontwikkeld om te Leren en te Groeien

Elk Glo Pal karakter is zorgvuldig ontworpen om bepaalde ontwikkelingsvoordelen te bieden. Van kleurherkenning tot het bevorderen van de emotionele en sociale ontwikkeling, Glo Pals maken leren leuk. Ze zijn ideaal voor het stimuleren van verbeelding door rollenspel en hands-on activiteiten, en helpen ouders en verzorgers om magische momenten met hun kinderen te creëren.

Duurzaam Speelplezier

Glo Pals zijn ontworpen voor duurzaamheid en veiligheid. Elke lichtgevende kubus gaat actief tot 16 uur mee in water, waarna ze eenvoudig kunnen worden uitgeschakeld en bewaard voor de volgende speeltijd. Ze zijn gemaakt van kindveilige materialen die veilig zijn voor gebruik in bad of zwembad.

Voor Meer Dan Alleen Badtijd

Hoewel Glo Pals fantastisch zijn voor in het bad, zijn hun gebruiksmogelijkheden eindeloos. Gebruik ze in zwembaden, voeg ze toe aan een drinkbeker voor een dinerfeestje, of creëer een kleurrijke lichtshow in een slaapkamer. Elke setting wordt leuker en fascinerender met deze kleine lichtgevende maatjes.

Ontdek de wondere wereld van Glo Pals bij Kidsdeco.nl en voeg een vleugje magie toe aan het dagelijkse leven van je kind. Shop nu en laat je kind kennismaken met deze prachtige, lichtgevende vriendjes die elk moment bijzonder maken.