• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)

Cloud.B

Lees meer Toon minder

Als sinds 2002 neemt Cloud.B slapen heel serieus. Ze zijn de eerste op de markt geweest met producten die kunnen zorgen voor een betere nachtrust voor kinderen (en indirect dus ook de ouders). Ieder product van Cloud.B is ontworpen samen met kinderartsen, gezinstherapeuten, ouders en slaapspecialisten. De collectie van Cloud.B bestaat uit knuffel met witte ruis, knuffels met licht, knuffels met geluid en ga zo maar door. Ontdek het snel! 

per pagina
5 items
Lees meer Toon minder

CLOUD.B
De producten van Cloud B zijn ontworpen om kinderen te helpen kalmeren en ontspannen zodat ze beter in slaap kunnen vallen. Ze maken deel uit van de bedtijdroutine om er een aangenaam en geruststellend moment van te maken. Met de nachtlampjes en knuffels kunnen kinderen leren zelfstandig in slaap te vallen.

KALMERENDE WITTE RUIS
De missie van Cloud B, als babyslaapspecialist, is om pasgeboren baby's en hun families slaap cadeau te doen. Kalmerende witte ruis creëert een comfortabele, baarmoederachtige omgeving die baby's kalmeert en hen helpt sneller in slaap te vallen en langer in slaap te blijven. De bekroonde producten van Cloud B zijn al bijna 20 jaar geliefd bij gezinnen over de hele wereld.

POPULAIRE PRODUCTEN

Knuffels met witte ruis
In ons assortiment verkopen we slaapknuffels met witte ruis. Op deze slaapknuffels zitten 4 verschillende soorten witte ruis en daarnaast ook 4 verschillende slaapliedjes. Met een timer van 23 of 45 minuten stopt de slaapknuffel vanzelf met het afspelen van de muziek. 

Projector knuffels
Peuters en kinderen kunnen om vele redenen niet goed rusten, zoals angst voor het donker, zich eenzaam voelen of moeite hebben om over te schakelen naar slaaptijd. De nachtlampjes van Cloud b zijn knuffels die de angst van een kind helpen verlichten en een rustgevende omgeving creëren. Deze projector knuffel heeft drie verschillende kleuren en schakelt zich vanzelf uit na 45 minuten.

Slaapknuffels met licht en geluid
Begeleid door een zachte melodie en een rustgevend lichtje helpt de slaapknuffel om een pasgeboren baby te kalmeren met zijn rustgevende geluiden en om kinderen die bang zijn in het donker gerust te stellen. Je kan kiezen uit 4 verschillende slaapliedjes en 4 verschillende soorten witte ruis geluiden. Heel cool is ook dat je bij sommige Love Light Buddies ook iets zelf kan inspreken.

HET VERHAAL ACHTER CLOUD.B
Er was een baby genaamd Madeleine die zo goed sliep dat haar moeder geen idee had waar andere ouders het over hadden toen ze spraken over slaapgebrek. In haar pogingen om te begrijpen wat haar baby anders maakte, ontdekte ze dat het helemaal niet haar baby was, maar een speciaal cadeau dat ze kreeg: een babyslaapzak.

Deze eenvoudige slaapzak maakte deel uit van de slaaproutine van haar dochter en hield haar de hele nacht warm, veilig en comfortabel. Het was letterlijk de droom van een ouder die uitkwam. Ze realiseerde zich dat het geschenk eigenlijk het geschenk van slaap was ... wat van onschatbare waarde is voor nieuwe ouders die eindeloze slapeloze nachten hebben. Dit leidde tot een idee, dus begon ze dit cadeau te maken en te delen met andere gezinnen, zodat hun baby's ook goed konden slapen.

Van een droom om alle baby's net zo gemakkelijk als de hare naar dromenland te laten vertrekken; met een verlangen om iets van hoge kwaliteit en design te creëren, is het merk Cloud B gelukt nu een vertrouwde bron voor ouders over de hele wereld te zijn.