• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
Flow Amsterdam

Flow Amsterdam

Lees meer Toon minder

Flow Amsterdam is een Nederlands merk dat producten ontwerpt die kindjes en jonge ouders helpen rust en harmonie te creëren tijdens de eerste jaren. Als jonge ouders weten ze dat het krijgen van kindjes het meest bijzondere is wat er bestaat, maar dat het jonge ouderschap ook veel uitdagingen kent. Met onze producten willen ze jonge ouders ondersteunen en kindjes de liefde, het vertrouwen en de geborgenheid geven die ze nodig hebben tijdens hun ontwikkeling in de eerste jaren.

"Because a good start in life means everything"  

per pagina
9 items
Lees meer Toon minder

MISSIE 
Flow Amsterdam maakt vrolijke producten die het leven leuker én makkelijker maken, voor zowel kindjes als hun ouders. Het hebben van kindjes is heel bijzonder en ze willen voor hen alleen het allerbeste. Met functionele, stijlvolle en betrouwbare producten willen we ze de rust, veiligheid en het vertrouwen geven die ze nodig hebben tijdens hun ontwikkeling en ook jonge ouders ondersteunen bij de vele uitdagingen die het ouderschap kent.

VISIE
De droom van Flow Amsterdam is om met de producten elke dag harmonie te brengen tussen rust, eenvoud en geluk in het leven van jonge kinderen en hun ouders.  

COLLECTIE
De collectie van Flow Amsterdam bestaat uit functionele producten, die stijlvol zijn en makkelijk in gebruik. Bij ieder product dat ze ontwerpen, bedenken ze hoe ze kindjes en jonge ouders kunnen ondersteunen tijdens de vele uitdagingen die je tegenkomt in de eerste jaren. Om je als kindje goed te kunnen ontwikkelen, is goed en voldoende slaap een belangrijk onderdeel. In de Flow Amsterdam collectie vind je dan ook veel producten die gericht zijn op het ondersteunen van het slapen van je kindje; de hartslagknuffel zal zorgen dat je kindje zich vertrouwd voelt door het horen van de hartslag van de moeder, met de nachtlampjes hoeven kindjes niet meer bang te zijn in het donker en de slaaptrainers dragen bij een goed slaapritme.