Learning Tower Step'n Sit naturel Ette Tete
Waardering:
100% of 100
Merk: Ette Tete

Learning Tower Step'n Sit naturel Ette Tete

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
Regular Price 124,95 Special Price 119,95

Herken je dat een nieuwsgierig kindje aan je been terwijl je staat te koken? Betrek je kleintje eenvoudig bij dagelijkse bezigheden met de Learning Tower Step'n Sit naturel van Ette Tete.

Learning Tower Step'n Sit naturel Ette Tete
Learning Tower Step'n Sit naturel Ette Tete
Regular Price 124,95 Special Price 119,95
 • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
 • Gratis retourneren (NL)
 • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Deze stevige leer- en klimtoren zorgt ervoor dat je kindje zelfstandig en veilig kan ontdekken en helpen. Niet alleen handig voor in de keuken, maar ook in de badkamer of wanneer hij of zij naar buiten wilt kijken. Deze learning tower is extra bijzonder omdat je deze variant kunt transformeren tot een stoel met een tafeltje om aan te eten of te spelen. 

Het ontwerp van de Learning Tower Step'n Up van Ette Tete is gebaseerd op het basisprincipe van de Montessori-pedagogiek. De lichte toren kun je gemakkelijk verplaatsen en neemt niet veel ruimte in beslag, daarnaast is de toren ook nog eens duurzaam en stabiel! De horizontale balken op de toren zorgen ervoor dat je kindje ondersteuning heeft bij het inklimmen en er niet zomaar uit kan vallen. De toren is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, naturel en grijs.

Kleur: naturel, goud
Materiaal: berken multiplex, verf of vernis op waterbasis
Inhoud: 1 stuk
Afmetingen:90cm (H) x 40cm (B) x 40cm (D), platform hoogte: 45cm
Leeftijd: geschikt vanaf 18 maanden.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 4752193000164
Art.nr. 193-0100
Merk Ette Tete
Lees meer Lees minder
Klantenbeoordelingen
 1. Geweldig
  Score
  100%
  Een geweldige stoel en tafel voor de aller kleinsten.
 2. Excellent product and great service
  Score
  100%
  I am very happy with the 'Learning Tower Step'n Sit Ette Tete'. The product is excellent and has multiple uses. My daughter loves it right away and is using it every day. The product was delivered very fast, in a couple of days and without any problems. I would hightly recommend KidsDeco.
 3. great product
  Score
  100%
  I bought the learning tower for my 2y old son and I totally recommend. Super good quality and safe. Mostly importantly, he loves it and is able to help for instance cooking :)
 4. Lees meer