• Nu besteld, in huis*
 • Gratis levering vanaf €50,00
 • Gratis retourneren (NL)
Zwangerschapsaankondigingen

Zwangerschapsaankondigingen

Lees meer Toon minder

Wij hebben voor jou met liefde een assortiment gepersonaliseerde zwangerschapsaankondigingen ontwikkelt. Kies jij voor de houten echoplankjes, de geboortebordjes of de rompertjes met achternaam? Wat je ook kiest, dit prachtige nieuws mag gedeeld en gevierd worden. 

  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
per pagina
33 items
Lees meer Toon minder

Zwangerschapsaankondigingen zijn een belangrijk moment in het leven van veel mensen. Het is een manier om familie, vrienden en kennissen te laten weten dat er een nieuwe baby onderweg is. Het kan een spannende en leuke tijd zijn om deze aankondiging te doen, hieronder geven wij jou een stukje advies hierover.

Timing
Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden bij het maken van een zwangerschapsaankondiging is timing. Sommigen vertellen het zodra ze ontdekken dat ze zwanger zijn, terwijl anderen ervoor kiezen om te wachten tot de eerste drie maanden van de zwangerschap voorbij zijn. Dit komt omdat het eerste trimester van een zwangerschap een spannende tijd kan zijn voor jou en de baby, en de eerste echo vindt vaak pas plaats in de achtste week van de zwangerschap. Het is belangrijk om na te denken over wat het beste voor jou voelt.

Manieren van aankondigen
Er zijn veel manieren om de zwangerschap aan te kondigen. Je kan ervoor kiezen om het persoonlijk te vertellen aan jouw inner circle en dus alleen vrienden en/of familie, terwijl anderen ervoor kiezen om het ook via social media te delen. Wij hebben . Het is belangrijk om te onthouden dat er geen "juiste" manier is om uw zwangerschap aan te kondigen. Kies gewoon de manier die het beste bij u past.

Inclusiviteit
Niet alle gezinssamenstellingen zien er hetzelfde uit. Sommige gezinnen bestaan uit twee ouders van hetzelfde geslacht, terwijl andere gezinnen misschien geen traditionele moeder- of vaderfiguur hebben. Bij Kidsdeco houden wij hier rekening mee in onze productontwikkeling. 

Kortom, een zwangerschapsaankondiging is een mooi moment om te vieren op verschillende manieren.