• Nu besteld, in huis*
 • Gratis levering vanaf €75,00
 • Gratis retourneren (NL)
Stapelstein

Stapelstein

Lees meer Toon minder

Stapelstein is van oorsprong een Duits bedrijf maar verovert inmiddels heel Europa met hun multifuntionele stapstenen. De stapelstenen van Stapelstein nodigen je kindje uit om op verschillende manieren te spelen. Je kunt hiermee torens bouwen, balanceren en een parcour maken. Spring van steen naar steen, van kleur naar kleur! 

per pagina
12 items
Lees meer Toon minder

Stapelstein bij Kidsdeco.nl: Een nieuwe dimensie van spelen!

Ben je op zoek naar het perfecte speelgoed dat de fantasie van je kind prikkelt? Maak kennis met Stapelstein, nu beschikbaar op Kidsdeco.nl!

Wie is Stapelstein?

Stapelstein is niet zomaar een speelgoedmerk. Deze innovatieve Duitse fabrikant heeft de kinderwereld op z'n kop gezet met hun unieke, multifunctionele stapelstenen. Ze geloven in het stimuleren van creativiteit, motoriek en balans bij kinderen. En dat allemaal via simpel, maar oh-zo-effectief speelgoed.

Wat maakt Stapelstein zo speciaal?

Veelzijdigheid. Met Stapelstein stapelstenen kan je kind bouwen, balanceren, zitten, springen en zelfs drijven! Ja, je leest het goed. Deze stenen zijn niet alleen leuk voor op het land, maar ook in het water. Het is de perfecte combinatie van leren en spelen.

Duurzaamheid. Stapelstein staat voor duurzaamheid. Hun producten zijn gemaakt van hoogwaardige, recyclebare materialen en zijn 100% vrij van schadelijke stoffen. Zo weet je dat je kind in veilige handen is.

Kleurrijk. De vrolijke kleuren van de Stapelstein stenen zullen ongetwijfeld de aandacht van je kind trekken. Bovendien moedigt het ze aan om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun eigen kleurrijke wereld te creëren.

De Voordelen van Stapelstein

Het gebruik van Stapelstein biedt talloze voordelen voor kinderen en hun ontwikkeling:

 1. Fysieke Ontwikkeling: Stapelstein moedigt kinderen aan om te bewegen, te klimmen, te balanceren en te stapelen. Deze activiteiten verbeteren de fijne en grove motorische vaardigheden, coördinatie en evenwicht.

 2. Creatieve Uitdrukking: Kinderen kunnen hun verbeeldingskracht de vrije loop laten en hun eigen spellen, structuren en verhalen bedenken met Stapelstein. Dit stimuleert creatief denken en probleemoplossende vaardigheden.

 3. Cognitieve Ontwikkeling: Het spelen met Stapelstein helpt kinderen om ruimtelijk inzicht te ontwikkelen, patronen te herkennen en te begrijpen, en wiskundige concepten zoals tellen en sorteren te verkennen.

 4. Samenwerking en Sociale Vaardigheden: Stapelstein kan zowel alleen als in groepen worden gespeeld. Dit bevordert samenwerking, communicatie en het vermogen om in teamverband te werken.

 5. Duurzaamheid: Stapelstein is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Het is een duurzame keuze voor ouders die waarde hechten aan milieubewust speelgoed.

Wat Kun Je Allemaal Met Stapelstein Doen?

De mogelijkheden met Stapelstein zijn vrijwel eindeloos. Hier zijn enkele leuke activiteiten die je met Stapelstein kunt ondernemen:

 1. Torens Bouwen: Kinderen kunnen Stapelstein schijven gebruiken om kleurrijke torens te bouwen. Dit daagt hun balans en stabiliteit uit terwijl ze stapelen.

 2. Evenwichtsspellen: Leg een Stapelstein schijf op de vloer en daag kinderen uit om erop te balanceren. Dit bevordert evenwicht en concentratie.

 3. Verhaaltijd: Gebruik de schijven als personages in verhalen die kinderen kunnen verzinnen. Dit stimuleert creatieve verbeelding en taalontwikkeling.

 4. Rekenen en Sorteren: Gebruik de schijven om wiskundige concepten te verkennen. Kinderen kunnen ze sorteren op kleur, grootte of vorm, en zelfs optellen en aftrekken met Stapelstein.

 5. Samenwerkingsspellen: Creëer uitdagende opdrachten waarbij kinderen moeten samenwerken om Stapelstein schijven te gebruiken. Dit bevordert teamwork en communicatie.

Open-ended speelgoed: Wat is het?

Je hebt misschien de term 'open-ended speelgoed' al eens gehoord. Maar wat betekent het eigenlijk? Open-ended speelgoed, zoals de Stapelstein stenen, heeft geen vast doel of eindresultaat. Het gaat erom dat kinderen hun eigen spel en regels kunnen bedenken. Dit type speelgoed stimuleert de verbeeldingskracht, creativiteit en zelfstandig denken. In plaats van een kant-en-klare oplossing te bieden, moedigt het kinderen aan om hun eigen avonturen en verhalen te creëren.