• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)

Buggy Accessoires

Lees meer Toon minder

Kan jouw kleine spruit al zelfstandig zitten? Schaf dan een goede wandelwagen aan. Wandelwagens, ook wel buggy genoemd, zijn geschikt voor verschillende buitenactiviteiten. De wandelwagens zijn voorzien van een ruim opbergvak. Perfect om de boodschappen in op te bergen en om wat speelgoed in mee te nemen. Het leuke is dat je ook kan kiezen voor bijpassende accessoires, zoals een regenhoes, dekentjes, voetenzakken en natuurlijk luiertassen. Shop de mooiste wandelwagens eenvoudig online op Kidsdeco.nl. 

per pagina
7 items
Lees meer Toon minder

Praktische wandelwagen

Wandel je vaak of reis je veel met je kleintje? Een wandelwagen past bij iedere levensstijl. Een goede wandelwagen is onmisbaar als je er lekker op uit wilt met je kleintje. Zodra jouw kindje zelfstandig kan zitten, mag die mee in de wandelwagen. Dit is meestal vanaf 6 maanden. Tevens zijn de wandelwagens perfect te gebruiken tot jouw kindje ongeveer 4 jaar is. De hoeveelheid aan functies van een buggy zorgt voor comfort voor zowel het kind als voor de ouders. Buggy's zijn door hun vouwmechanisme gemakkelijk en snel in- en uit te klappen. 

Elodie Details buggy

De Elodie Details buggy's zijn stijlvol, elegant en een echte musthave. De buggy is gemakkelijk in te klappen en door de grootte van de wielen rijdt de buggy super comfortabel. Bovendien heeft de nieuwe Stockholm Stroller 3.0 van Elodie Details een ruglening met 5 standen waardoor de buggy makkelijk in een slaappositie gezet kan worden. Heerlijk voor als jouw kleine spruit moe is en een slaapje wilt doen. De buggy's zijn verkrijgbaar in mooie en hippe prints. Je kan dus altijd stijlvol met je kindje op stap!