• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)
Trybike

Trybike

Lees meer Toon minder

Stap in de wereld van avontuur met de Trybike loopfiets. De Trybike 2 in 1 is ontworpen om met je kind mee te groeien, van de eerste stapjes tot zelfverzekerd fietsen. Deze duurzame en veelzijdige loopfiets combineert veiligheid met eindeloos speelplezier, waardoor het de perfecte eerste fiets voor elke peuter is.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Lees meer Toon minder

Trybike bij Kidsdeco.nl

De eerste stap naar zelfstandig fietsen

De Trybike loopfiets is meer dan zomaar een kinderfiets; het is een zorgvuldig ontworpen speelgoed dat de mobiliteit en het evenwicht van je kind bevordert. Vanaf de eerste aarzelende stapjes tot aan het zelfverzekerd ronddraaien, de Trybike 2 in 1 ondersteunt elke fase van de ontwikkeling.

Groeit mee met je kind: Trybike 2 in 1

Wat de Trybike uniek maakt, is het 2-in-1 ontwerp. Beginnend als een driewieler voor de allerjongsten, kan de Trybike eenvoudig worden omgebouwd naar een tweewielige loopfiets zodra je kind daar klaar voor is. Deze flexibiliteit maakt de Trybike tot een langdurige metgezel, van peuter tot kleuter.

Ontworpen voor duurzaamheid en veiligheid

Veiligheid en duurzaamheid staan centraal bij de Trybike. Elk onderdeel is vervaardigd om de wildste avonturen te weerstaan, terwijl de zachte handvatten en het verstelbare zadel zorgen voor een comfortabele en veilige rit. De Trybike loopfiets voldoet aan alle veiligheidsnormen, zodat je kind onbezorgd kan spelen.

Het perfecte buitenspeelgoed

De Trybike is niet alleen geweldig voor de ontwikkeling van je kind, maar het is ook het ideale buitenspeelgoed. Het stimuleert kinderen om actief te zijn en te genieten van het buiten zijn, terwijl ze spelenderwijs hun motorische vaardigheden ontwikkelen. De robuuste banden zijn geschikt voor elk avontuur, of je nu door het park rijdt of de buurt verkent.

Een investering in plezier en ontwikkeling

Kiezen voor een Trybike betekent investeren in zowel plezier als de ontwikkeling van je kind. Het zelfvertrouwen dat kinderen krijgen door zelf te leren fietsen, is onbetaalbaar. De Trybike loopfiets maakt het leren fietsen niet alleen leuker maar ook gemakkelijker, waardoor het een onmisbaar onderdeel is van elke kinderjeugd.

Ontdek vandaag nog de Trybike loopfiets op Kidsdeco.nl en geef je kind de vrijheid en het plezier van zelfstandig fietsen. Met de Trybike 2 in 1, het ultieme speelgoed dat meegroeit met je kind, wordt elke rit een avontuur. Shop nu en bereid je voor op eindeloze avonturen en een wereld vol ontdekkingen.