• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
Moonie

Moonie

Lees meer Toon minder

De superzachte Moonies hebben natuurlijke, kalmerende geluiden (gebaseerd op pediatrisch onderzoek) waaruit je kan kiezen om een rustige slaap bij baby's en kindjes te bevorderen. Daarnaast kan je ook uit 5 modi van rustgevend LED licht kiezen, die de baby doen denken aan de omgeving in de baarmoeder en zo een gevoel van veiligheid geven. Door de Smart Cry Detector wordt het geluid van Moonie in de stand-by modus automatisch opnieuw hervat wanneer de baby huilt. 

    • Nu besteld, in huis*
    • Gratis levering vanaf €50,00
    • Gratis retourneren (NL)
per pagina
14 items
Lees meer Toon minder

Ontdek onze collectie Moonie Slaapknuffels

Bij Kidsdeco.nl zijn we trots op onze uitgebreide collectie Moonie slaapknuffels, elk ontworpen om niet alleen een knuffelvriendje te zijn, maar ook een tool om baby's en jonge kinderen te helpen rustiger te slapen. De Moonie knuffels zijn niet zomaar pluche speelgoed; ze zijn een zorgvuldig ontworpen slaaphulp die ouders helpt bij het creëren van een kalme slaapomgeving voor hun kind.

Natuurlijke, Kalmerende Geluiden en Lichtmodi

De Moonie knuffels bieden een keuze uit verschillende natuurlijke geluiden, gebaseerd op pediatrisch onderzoek, die bekend staan om hun kalmerende eigenschappen. Deze omvatten geluiden zoals hartslag, wind en zee, die allemaal een rustgevende achtergrond vormen die helpt bij het in slaap vallen. Daarnaast kunnen ouders kiezen uit vijf verschillende zachte LED lichtmodi, die de knuffels niet alleen aantrekkelijk maken, maar ook de baby herinneren aan de veilige omgeving van de baarmoeder.

Smart Cry Detector voor Geruststellende Respons

Een onderscheidend kenmerk van de Moonie slaapknuffels is de geïntegreerde Smart Cry Detector. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat, wanneer de baby begint te huilen, het geluid van de Moonie automatisch wordt geactiveerd, waardoor de baby zich snel weer gekalmeerd en veilig voelt.

Verscheidenheid aan Schattige Karakters

Bij Kidsdeco.nl vind je een divers assortiment van Moonie karakters, waaronder de lieflijke Moonie beren en konijnen. Elk karakter is zorgvuldig gemaakt met aandacht voor detail, van de superzachte materialen tot de mooie uitvoering, waardoor ze een prachtig geschenk zijn voor elke baby.

Duurzaam en Veilig Ontwerp

Veiligheid en duurzaamheid zijn cruciaal voor alles wat bedoeld is voor baby's. De Moonie slaapknuffels zijn vervaardigd met hoogwaardige, veilige materialen die gemakkelijk te onderhouden zijn en bestand tegen de slijtage van dagelijks gebruik.

Ontdek nu de kalmerende kracht van Moonie slaapknuffels bij Kidsdeco.nl en geef je baby de cadeau van comfort en rust. Deze prachtige knuffels zijn niet alleen een geweldige manier om een rustige nacht te bevorderen, maar ook een mooie toevoeging aan elke kinderkamer.