• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)

Babybox

Lees meer Toon minder

Als je zwanger bent, is de zoektocht naar nieuwe spullen voor de babykamer geopend. De babybox is een musthave die zeker niet mag ontbreken op de baby uitzetlijst. Het zal goed van pas komen als je even je handen vrij wilt hebben om bijvoorbeeld de voeding van de kleine te regelen. Daarnaast is het een fijne plek om te spelen als de kleine ouder wordt. Ook handig om een oogje in het zeil te houden. De babybox is te verplaatsen door de hele kamer door de handige wieltjes.Met een fijn boxkleed ligt jouw kleine ook nog eens comfortabel. Laat je inspireren door onze mooi babyboxen en bestel het gemakkelijk online op Kidsdeco.nl.

per pagina
4 items
Lees meer Toon minder

De baby in de box

Spelen is belangrijk. Kinderen vinden het vaak geweldig om in een box te spelen. Bovendien is het een goede plek om te leren bewegen. Het is daarom belangrijk dat er niet teveel speelgoed in de box ligt. De belangrijkste reden is dat de bewegingsruimte van de kleine beperkt wordt. Een kind heeft meestal al genoeg aan twee speeltjes. Let op! Leg geen groot speelgoed in de box. Het kan als opstapje gebruikt worden om uit de box te klimmen. Alle baby boxen die wij verkopen voldoen aan strenge veiligheidseisen. Ze hebben een stevige constructie en een veilige afwerking.

Babybox accessoires 

Hippe baby box speelgoed is onmisbaar! Bij kidsdeco hebben we een uitgebreid assortiment accessoires om jouw babybox helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan een opwindbare muziekmobiel, een knuffel of bijtring. Daarnaast is het kopen van een zacht boxmatras of boxkleed belangrijk. Een assortiment waar iedereen ontzettend blij van zal worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.