Learning Tower Step Up zwart Ette Tete
Waardering:
96% of 100
Ette Tete

Learning Tower Step Up zwart Ette Tete

Waardering:
96% of 100
134,95
Learning Tower Step Up zwart Ette Tete
Learning Tower Step Up zwart Ette Tete
134,95
Spaar 670 punten i
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Gratis retourneren (NL)
 • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Ontdek de Ette Tete Verstelbare Step Up: Dé Perfecte Partner voor Actieve Kinderen!
Wil je je kleine chef-kok betrekken bij de keukenavonturen zonder je zorgen te maken over veiligheid? De verstelbare Step Up van Ette Tete in stijlvol zwart is dé oplossing! Deze leertoren is ontworpen voor nieuwsgierige peuters en kleuters die alles willen zien en ervaren terwijl jij aan het koken bent. Met deze handige leertoren wordt meehelpen in de keuken niet alleen mogelijk, maar ook veilig en leuk!

Waarom de Ette Tete Verstelbare Step Up?

 1. Praktische Vaardigheden: Laat je kind kennismaken met praktische taken zoals handen wassen, groenten snijden en bloem mengen. Onze leertoren moedigt zelfstandigheid aan en helpt kinderen bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden.

 2. Fijne Motoriek: Het bevorderen van behendigheid en precisie is cruciaal voor de ontwikkeling van je kind. Onze leertoren biedt een stabiele basis, waardoor kinderen met vertrouwen kunnen manoeuvreren terwijl ze leren en groeien.

 3. Onafhankelijkheid: Door hen te betrekken bij dagelijkse activiteiten worden kinderen steeds zelfstandiger. Ze kunnen nu zelf de wereld ontdekken terwijl ze veilig op ooghoogte zijn.

 4. Zelfvertrouwen: Het gevoel van trots dat kinderen krijgen wanneer ze kleine taken zelfstandig uitvoeren, is onbetaalbaar. De Ette Tete leertoren geeft hen de mogelijkheid om hun zelfvertrouwen op te bouwen terwijl ze samen met jou koken.

 5. Quality Time: Koken wordt een gezellige familieactiviteit. Geniet van waardevolle quality time terwijl je kind betrokken is bij het bereiden van maaltijden. De verstelbare Step Up maakt deze ervaring veilig en plezierig.

Specificaties
EAN4752193000744
Art.nr.193-0005
MerkEtte Tete
KleurZwart
Lengte40 cm
Breedte40 cm
Hoogte90 cm
MateriaalHout
Reviews
  1. Leuk en ideaal
   Score
   80%
   Onze zoontjes vinden het fantastisch, wel had ik hem steviger verwacht.
  2. Onmisbaar in ieder huis!
   Score
   100%
   Dit trapje is echt een hele goede investering! Hiermee kan je je kindje laten helpen bij het koken en bakken, of gewoon lekker laten meekijken, ipv dat ze aan je been hangen omdat ze je aandacht willen. Hiermee kunnen ze al jong kennismaken met hun eigen broodje maken en daarnaast is het krukje natuurlijk ook gewoon super handig om zelf hun handjes te wassen. Dankzij het ontwerp en de degelijke kwaliteit misstaat deze ook zeker niet in de keuken!
  3. Super keuken hulp
   Score
   100%
   Het is heerlijk om onze kleine man van 17 maanden te betrekken met koken en iets simpels als z’n eigen banaan pellen en snijden. Beste aanwinst sinds tijden en ik gun ieder kindje deze leertoren!
  4. Lees meer