Learning Tower Step Up zwart Ette Tete
Waardering:
97% of 100
Merk: Ette Tete

Learning Tower Step Up zwart Ette Tete

Waardering:
97% of 100
Op voorraad
Regular Price 104,95 Special Price 99,50

Herken je dat een nieuwsgierig kindje aan je been terwijl je staat te koken? Betrek je kleintje eenvoudig bij dagelijkse bezigheden met de Learning Tower Step up zwart van Ette Tete.

Learning Tower Step Up zwart Ette Tete
Learning Tower Step Up zwart Ette Tete
Regular Price 104,95 Special Price 99,50
 • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
 • Gratis retourneren (NL)
 • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Deze stevige leer- en klimtoren zorgt ervoor dat je kindje zelfstandig en veilig kan ontdekken en helpen. Niet alleen handig voor in de keuken, maar ook in de badkamer of wanneer hij of zij naar buiten wilt kijken.

Het ontwerp van de Learning Tower Step'n Up van Ette Tete is gebaseerd op het basisprincipe van de Montessori-pedagogiek. De lichte toren kun je gemakkelijk verplaatsen en neemt niet veel ruimte in beslag, daarnaast is de toren ook nog eens duurzaam en stabiel! De horizontale balken op de toren zorgen ervoor dat je kindje ondersteuning heeft bij het inklimmen en er niet zomaar uit kan vallen. De toren is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, naturel en grijs.

Let op: deze versie kan niet worden omgebouwd tot tafel en stoel. Bekijk hiervoor de Step'n'sit learning tower op Kidsdeco.nl.

Kleur: zwart
Materiaal: berken multiplex, verf of vernis op waterbasis
Inhoud: 1 stuk
Afmetingen:90cm (H) x 40cm (B) x 40cm (D), platform hoogte: 45cm
Leeftijd: geschikt vanaf 18 maanden.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 4752193000270
Art.nr. 193-0005
Merk Ette Tete
Lees meer Lees minder
Klantenbeoordelingen
 1. Perfect maar niet voor wildebrassen
  Score
  80%
  Voor mijn dochtertje van 1,5 jaar is het perfect. We hebben een eleganter model genomen voor in ons interieur. Hierdoor heb ik wel het gevoel als ze er te wild op is dat het kan omkantelen. Gelukkig is ze een rustig meisje en komt dat niet vaak voor.
 2. Onwijs leuke toevoeging voor mijn zoon
  Score
  100%
  Mijn zoontje van 15 maanden is niet weg te slaan uit de keuken. Doormiddel van deze learning tower kan hij op een veilige manier bij papa of mama in de keuken staan om op zijn eigen manier te helpen.

  Op de kwaliteit heb ik niks aan te merken, de tower is mooi afgewerkt!
 3. Top!
  Score
  100%
  Ons dochtertje Faye is erg blij met de learning tower en wilt er het liefste de hele dag op staan om mama te helpen in de keuken, handjes te wassen of ijsjes uit te verkopen! Wij zijn vooral blij dat ze niet meer van een krukje of stoel valt en nu veilig kan staan op hoogte!
 4. Lees meer