OVER ONS

Het team van We Love Deco BV

Welkom bij We Love Deco BV! Het moederbedrijf van de webshops Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl. Sinds 2013 maken wij het voor iedereen mogelijk om de mooiste producten voor je bruiloft, feestje, zwangerschap en geboorte in Nederland te bestellen. Al 10 jaar selecteren we met veel zorg de beste merken en hipste items uit binnen- en buitenland. In de afgelopen jaren hebben we honderdduizenden klanten blij gemaakt met hun bestelling. Wij vieren graag een feestje en willen jou inspireren om óók van elk moment een #party te maken!

Hoe is het bedrijf ontstaan?
In 2012 zijn eigenaren Nick en Tineke zelf getrouwd en was Pinterest net in opkomst. Daar zag Tineke de mooiste dingen voorbij komen, maar die kon zij in Nederland nergens kopen. Ze was ervan overtuigd dat ze niet de enige bruid was, die hier tegenaan liep en besloot om zelf een webshop te beginnen. “We zijn begonnen met het bezoeken van internationale beurzen en het internet afstruinen, op zoek naar vernieuwende leveranciers. In huis hadden we één kamer omgebouwd tot mini-magazijn en een andere kamer was het kantoor. Toen de voorraad steeds meer plek in beslag nam en de gang elke dag vol stond met pakketten werd het tijd om op zoek te gaan naar een bedrijfspand. Inmiddels voelen wij ons thuis in een groot bedrijfspand in Dordrecht, met een enorm magazijn, productieafdeling en een kantoor met verschillende afdelingen onder één dak.

Wat vind ik in jullie webshops?
Ons brede assortiment van originele producten hebben we verdeeld over 3 webshops:
• Op Weddingdeco.nl vind je alles voor je bruiloft! Decoratie, bedankjes, trouwkaarten en accessoires.
• Op Partydeco.nl vind je alles voor verjaardagsfeestjes, babyshowers en kraamborrels.
• Op Kidsdeco.nl vind je alles voor baby- en kinderkamers, speelgoed, verzorgingsproducten en kleertjes.

Het team & onze missie
Binnen ons bedrijf hebben we een jong team met meer dan 30 top collega’s met passie voor kwaliteit. Na het winnen van The Dutch Wedding Awards zijn we nóg ambitieuzer geworden om de perfecte beleving voor onze klant neer te zetten. Vanuit ons pand in Dordrecht staan we iedere dag weer voor je klaar om al die feestelijke pakketjes de deur uit te doen. We willen onze klanten heel graag blij maken om hun bruiloft, verjaardag, geboorte en ieder ander feestelijk moment zo speciaal mogelijk te maken. Dit gaat van de mooiste spullen inkopen tot een perfect ingepakte bestelling. Door het leveren van uitmuntende service en kwalitatieve keuze binnen onze niches zorgen wij graag voor tevreden en terugkerende klanten. Als bedrijf willen we verder groeien en daar werken we met zijn allen enthousiast aan mee. Geen dag is hetzelfde en iedere dag moet voor de klant ook zeker een verrassing zijn. Voor jou, met liefde.