• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)
Slipstop

Slipstop

Lees meer Toon minder

De Slipstop waterschoenen zijn de waterschoentjes met multifunctionele gebruiksmomenten. Je kan ze gebruiken op zowel natte als droge ondergronden. Binnen en buiten. De antisliplaag aan de onderkant zorgt voor minder uitglijgevaar bij onder andere het zwembad. Slipstop waterschoentjes zijn te gebruiken bij het zwembad, strand, badkamer, thuis, kinderdagverblijf, speeltuinen maar ook als dansschoentje, gymles etc.

per pagina
13 items
Lees meer Toon minder

Slipstop
Slipstop is een merk dat zich richt op de productie van waterschoenen die speciaal zijn ontworpen om kinderen te beschermen tegen uitglijden en vallen op gladde oppervlakken, met name bij het spelen in en rondom het water. Dit innovatieve en populaire merk heeft een scala aan waterschoenen voor kinderen die zowel stijlvol als functioneel zijn. 

Bescherming tegen uitglijden en vallen
Slipstop waterschoentjes zijn ontworpen om kinderen te beschermen tegen uitglijden en vallen op gladde oppervlakken. Ze zijn voorzien van een antislipzool die een uitstekende grip biedt op natte en gladde oppervlakken, zoals bijvoorbeeld in het zwembad of aan de rand van de zee. Hierdoor kunnen kinderen veilig spelen en genieten van hun tijd in en rond het water, zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over blessures als gevolg van uitglijden en vallen.

Comfortabel en gemakkelijk te dragen
Slipstop waterschoentjes zijn niet alleen functioneel, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Ze zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van de voet, waardoor kinderen ze gemakkelijk kunnen dragen zonder enig ongemak. De schoentjes zijn ook lichtgewicht en ademend, waardoor kinderen niet snel last krijgen van zweetvoeten en hun voeten tijdens het spelen koel blijven.

Stijlvol en trendy
Slipstop waterschoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen, waardoor kinderen er niet alleen veilig en comfortabel uitzien, maar ook stijlvol en trendy. De schoentjes zijn ontworpen om te passen bij de persoonlijkheid en de stijl van elk kind, waardoor ze er nog meer van kunnen genieten om ze te dragen.

UV-bescherming
Slipstop waterschoentjes bieden ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Het materiaal van de schoentjes biedt bescherming tegen de zon, waardoor de voeten van kinderen niet alleen beschermd worden tegen uitglijden en vallen, maar ook tegen schadelijke straling. Dit is vooral belangrijk voor kinderen die gevoelig zijn voor zonnebrand of huiduitslag.

Gemakkelijk schoon te maken
Slipstop waterschoentjes zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze kunnen worden gewassen in de wasmachine of met de hand worden gewassen en gedroogd worden aan de lucht. Dit zorgt ervoor dat ze er na elk gebruik weer als nieuw uitzien en dat ze lang meegaan.