Kaarten

Kaarten

Unieke designs om jullie baby aan te kondigen!
Lees meer Toon minder

Kaarten

Bij Kidsdeco.nl vind je een ruim aanbod kaarten. De geboortekaartjes van Kidsdeco.nl zijn naar wens aan te passen maar het is ook mogelijk om een geheel eigen kaartje te ontwerpen. Maak hierbij een keuze uit met of zonder foliedruk. 

Geboortekaartjes

In de categorie geboortekaartjes vind je bij Kidsdeco.nl naast geboortekaartjes voor jongens of voor meisjes, ook neutrale babykaartjes én kaartjes voor tweelingen. Uiteraard zijn alle kaarten naar wens aan te passen, in kleur, tekst maar ook de icoontjes zijn aan te passen. Zo kun je een standaard kaartje natuurlijk ook aanpassen zodat er twee namen op passen voor een tweeling of misschien zelfs drieling. 

Foliedruk

In ons ruime assortiment kaartjes heb je de mogelijkheid om een kaart met of zonder foliedruk te maken. Foliedruk heeft een prachtig glanzend effect wat een kaartje net evn dat beetje extra kan geven. Bij Kidsdeco.nl heb je de keuze uit goudfolie, zilverfolie, koperfolie en rosegoudfolie. 

Zelf een kaartje ontwerpen 

Ben je erg creatief of wil je iets wat écht niemand anders heeft? Dat kan bij Kidsdeco.nl! Bedenk alvast of je wel of geen foliedruk op jouw eigen kaart wilt. Kies vervolgens het gewenste formaat en ga aan de slag in onze handige ontwerptool. Zo kun je uiteraard ook foto's of eigen ontwerpen toevoegen aan het kaartje!