Papa of mama worden is misschien wel een van de mooiste gebeurtenissen in het leven. Als kersverse trotse ouder wil je het liefst van de daken schreeuwen dat jullie een klein wondertje hebben. Om deze reden hebben wij een unieke geboortebordencollectie ontworpen, die uit meer dan 150 designs bestaat! Dus vier de geboorte met een passend geboortebord!

Geboortebord aan het raam

De kunststof geboorteborden, die je ook wel kan herkennen als makelaarsbord, bevestig je eenvoudig aan het raam! Met het bord laat je op een unieke en leuke manier weten dat jullie trotse ouders zijn geworden.

Geboortebord bevestigen

Deze kunststof borden ophangen is kinderspel. Op de zijkanten van de borden bevinden zich twee plakstrips waarmee je de borden aan het raam kunt bevestigen. Door het materiaal kan het in weer en wind hangen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over of die eraf valt!

Geboortebord kopen

Een geboortebord kopen is bijna net zo eenvoudig als het bevestigen. Via de website kan je in de categorie geboorte de geboorteborden vinden. Vervolgens zoek jij het design uit waar je hart van op hol slaat en ga je het geboortebord 'maken'. Het maken van het geboortebord is puur een kwestie van het invullen van de invulvelden. Je drukt plaatst het bord vervolgens in jouw winkelwagentje, et voilá!

Geboortebord

Geboortebord designs

Om voor ieder wat wils te maken heeft ons grafische team meer dan 150 designs gemaakt! Tussen deze designs zijn thema's zoals galaxy, leo, jungle en nog veel meer te vinden. Om de collectie zo up-to-date mogelijk te houden, herzien en ontwerpen onze ontwerpers de designs.

Mocht je ondanks het gevarieerde aanbod niet jouw droom design vinden, dan kan je er ook zelf één ontwerpen in bijvoorbeeld de stijl van het geboortekaartje. Wat ook handig om te weten is, is dat je alle bestaande designs aan kan passen naar jouw eigen smaak. Ideaal!

Geboortebord jongen

Krijg jij een jongen? Gefeliciteerd! Dan zijn onze geboorteborden voor jongens een echte aanrader. Zo hebben wij de allerleukste galaxy borden en andere stoere prints! Onze drie favorieten zijn: galaxy met maan, to the moon en dots stripe okergeel.

Bekijk alle geboorteborden hier!

Geboortebord

Geboortebord meisje

In blijde verwachting van een meisje? Dan zijn er ook heel veel leuke designs voor de kleine meisjes. De drie leukste meisjes geboorteborden zijn: panterprint beige, watercolor glitter peach en leo. Naast deze té leuke borden heb je ook leuke andere prints en kleurtjes!

 Bekijk alle geboorteborden hier!

Geboortebord