• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)

Labels voor geboortekaartjes

Lees meer Toon minder

Labels zijn een prachtig en handig detail welke je gebruikt om cadeaus te labelen, je gasten te bedanken of bijvoorbeeld om je kaartje leuk te versieren.

 

 

per pagina
18 items
Lees meer Toon minder

Labels

Door je creativiteit in te zetten kun je veel leuke dingen doen met labels. Zo kun je ze gebruiken als cadeaulabel en de naam van de ontvanger hier op vermelden en bevestigen aan het cadeau. De labels kunnen ook gebruikt worden als bedanklabels. Kies de gewenste tekst, naam of datum en bevestig de labels met een lint of touwtje aan bijvoorbeeld, het geboortebedankje.

Labels voor geboortekaartjes

Heb jij een mooi geboortekaartje ontworpen of er een aangepast uit ons bestaande assortiment? Dan kan het zijn dat je dit kaartje pas echt bijzonder wilt maken door hier een labeltje aan toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een label met de naam of geboortedatum van je baby, of een korte tekst. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een label in de vorm van een hart toe te voegen zonder tekst. Gebruik bakers twine of een satijnen lintje om het labeltje rond het geboortekaartje te bevestigen.