Yeah één van jouw vriendinnen of familieleden heeft een baby gekregen! Super leuk, maar je kunt op het kraambezoek natuurlijk niet met lege handen aankomen. Om te voorkomen dat jouw kraamcadeau ergens achter in de kast beland, hebben we voor jouw een aantal kraamcadeau ideeën op een rijtje gezet waar de kersverse ouders écht wat aan hebben!

Wat voor kraamcadeau?

Een kraamcadeau uitzoeken is zo makkelijk nog niet. Je wilt graag wat kopen waar de ouders wat aan hebben, maar het moet natuurlijk naast praktisch ook leuk zijn om te geven. Vaak weten de (aanstaande) ouders al wel wat ze zouden willen of  nog nodig hebben. Vraag aan hun of ze een lijstje hebben en stem daar vervolgens jouw cadeau op af!

Hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken zijn hét perfecte cadeau als je op zoek bent naar iets praktisch. Van deze fijne doeken kun je er namelijk nooit genoeg hebben! Zo zijn hyfrofiele doeken super multifunctioneel! Gebruik de doek voor het afdrogen van jouw kindje, als spuugdoek, als inbakerdoek, als doek voor het verschonen of als dekentje. De opties zijn eindeloos!

Kraamcadeau hydrofiele doeken

Knuffels om te geven!

Lekker knuffelen, tutten en kroelen. Dat is wat kleintjes graag doen. Geef daarom een fijne knuffel aan de kleine cadeau. Je kan kiezen uit verschillende trendy knuffels zoals een knuffeldoekje, een normaal knuffeltje, een knuffel met rammelaar of een warmteknuffel. De keuze is reuze!

Kraamcadeau knuffel

Baby Shower Glove

Dit is voor de kersverse ouders misschien wel een van de meest spannende momenten; samen met de kleine douchen. Het natte lijfje van de baby wordt namelijk erg glad, waardoor de angst om de kleine te laten vallen groot is. Help de ouders van deze angst af en geef ze een Baby Shower Glove cadeau! Deze handige handschoen voelt lekker zacht aan voor de baby en geeft de ouders nét even wat meer grip tijdens het douchen. Ideaal!

Kraamcadeau baby shower glove

De leukste invulboeken

Eén ding wat de kersverse ouders wel kunnen beamen is dat het allemaal ongelofelijk snel gaat. De tijd met een newborn vliegt voorbij! Laat ze even stil staan bij de bijzondere momenten en geef ze een tof invulboek cadeau. Met dit kraamcadeau laat ze je bij de leuke momenten stil te staan en geef je iets moois wat ze altijd als tastbare herinnering kunnen houden.

Slofjes voor de koude voetjes!

Hou de voetjes van de pasgeboren baby lekker warm en geef een paar slofjes cadeau! Fijn voor de koudere dagen. Naast het feit dat ze lekker warm zijn, zijn ze ook nog eens súper schattig!

Kraamcadeau slofjes

Gepersonaliseerde items

Verras de ouders met een éxtra persoonlijk en origineel cadeau. Ga voor een gepersonaliseerd item met de naam van het kindje. Kies jij voor de populaire memoryboxen, de glazen bewaarkistjes, de groeimeters of één van de andere gepersonaliseerde items.

Kraamcadeau gepersonaliseerd

Handig voor onderweg

Samen met elkaar wandelen of op stap! Niets is leuker, dan met de newborn genieten in de buitenlucht. Wat minder leuk is, is dat je een huishouden aan spullen mee moet nemen als je ergens heen gaat. Geef daarom de kersverse ouders iets wat handig is voor onderweg. Denk aan een Mom Bag, een fijn verschoonmatje of een hippe toilettas. Ideaal voor onderweg!

Kraamcadeau onderweg

Verzorging

De kleine en de ouders lekker verwennen? Geef ze dan verzorgingsproducten cadeau! Denk bijvoorbeeld aan de fijne giftboxen van Naïf. Ideaal voor papa en mama én de baby!

Kraamcadeau verzorging

Alles van teddy

Teddy is hip! Met een teddy item zit je daarom altijd goed! Van teddy speendoekjes tot aan teddy voetenzakken, je kan het zo gek niet bedenken of het is er. Leuk voor jongens én voor meisjes!

Kraamcadeau teddy

Genoeg keus dus voor jouw kraamcadeau! Welke ga jij geven? Laat het ons weten in de reacties!