Connetix Tiles Ball Run Expansion Pack (66st) Merk: Connetix Tiles

Connetix Tiles Ball Run Expansion Pack (66st)

Op voorraad
79,95

Breng je regenboog knikkerbaan naar een hoger level met de Ball Run uitbreidingsset van Connetix! Met 66 onderdelen waaronder de nieuwe X stukken en dubbele spiralen kan je weer uren vooruit! 

Connetix Tiles Ball Run Expansion Pack (66st)
Connetix Tiles Ball Run Expansion Pack (66st)
79,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Dit uitbreidingspakket bevat vierkante magnetische tegels, houten ballen plus een reeks doorzichtige, geribbelde buizen waarmee je beweging en zwaartekracht als nooit tevoren kunt verkennen - een X-vorm om de actie om te leiden en te draaien, dubbele invoer voor nieuwe manieren om samen te spelen en te racen, spiraalvormige stukken en nog veel meer onderdelen.

Magnatiles bieden eindeloze mogelijkheden voor jonge, fantasierijke denkers en inspireren urenlang open einde speeltijd terwijl ze kinderen helpen bij het ontwikkelen van wiskundige, wetenschappelijke, ruimtelijke en tactiele vaardigheden (STEM). Connetix is om die reden ook in het onderwijs te vinden.

Magneet speelgoed groeit mee met je kind naarmate het leert en hun spel complexer wordt. Breid je collectie uit om elke vorm in elke kleur te verzamelen. Of breng je magnetische tegelspeelplezier naar een hoger niveau met de unieke Ball Run-uitbreidingspakket!

Alle magnetische tegels zijn gemaakt van niet-giftig ABS-plastic dat BPA- en ftalaatvrij is, verzegeld en geklonken voor extra veiligheid. Het unieke afgeschuinde ontwerp zorgt ervoor dat Connetix sterk is en tegelijkertijd prachtige heldere kleuren heeft.

Dit open-ended speelgoed voor kinderen is ontworpen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 85003623118
Art.nr. 351-0012
Merk Connetix Tiles
Lees meer Lees minder