• Gegarandeerd de laagste prijs
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)
Yumbox

Yumbox

Lees meer Toon minder

Wil jij ook de lunch van je kind naar een hoger niveau tillen? Ontmoet het vrolijke merk: Yumbox! Deze kleurrijke en slim ontworpen lunchboxen zijn dé trend van dit moment en brengen plezier, variatie en gemak samen in één smakelijk pakket. Met vakken die passen bij elke leeftijd en smaak, wordt het samenstellen van een gezonde en heerlijke lunch een eitje. Ontdek de lunchboxen van Yumbox en maak van elke lunch een feestje! 

per pagina
8 items
Lees meer Toon minder

Ben je op zoek naar dé trend van dit moment om jouw lunches naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder, want Yumbox is here to stay! Met zijn stijlvolle design en slimme vakindeling biedt Yumbox de perfecte oplossing voor een gevarieerde en evenwichtige maaltijd.

Yumbox begrijpt dat een lunch niet alleen een maaltijd is, maar ook een beleving. Met opties zoals 4, 5 en 6 vakken is er voor elk wat wils. Of je nu een kleurrijke en speelse lunch voor de kleintjes wilt samenstellen, of een gezonde volwassen maaltijd on-the-go wilt meenemen, Yumbox maakt het allemaal mogelijk.

Maar Yumbox is meer dan alleen een lunchbox. Het is een lifestyle, een uitnodiging om creatief te zijn met je maaltijden en tegelijkertijd bewust bezig te zijn met wat je eet. Het geheim zit hem in de lekvrije en makkelijk afsluitbare compartimenten, waardoor je hummus niet met je druiven hoeft te mengen. Het is een combinatie van functionaliteit en fun, allemaal samengebracht in één kleurrijke verpakking.

Bij Yumbox draait het niet alleen om eten, maar ook om het creëren van herinneringen. Het is de lach van je kinderen wanneer ze hun lunch openmaken en ontdekken wat voor lekkers er vandaag tevoorschijn komt. Het is het gemak waarmee je jouw eigen voedzame lunch inpakt, wetende dat je alles netjes gescheiden houdt.

Dus, of je nu een ouder bent die graag een glimlach op het gezicht van je kind tovert of een drukke professional die een gezonde levensstijl nastreeft, Yumbox is jouw partner in crime als het gaat om heerlijke lunches. Voeg wat vrolijkheid toe aan je maaltijdmomenten en ontdek de Yumbox magie vandaag nog!

Ontdek Yumbox: waar smaak, stijl en plezier samenkomen voor de ultieme lunchervaring.