Connetix Tiles clear shape expansion pack (24st) Connetix Tiles

Connetix Tiles clear shape expansion pack (24st)

45,95
Connetix Tiles clear shape expansion pack (24st)
Connetix Tiles clear shape expansion pack (24st)
45,95
Spaar 225 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Laat je inspireren door nieuwe manieren van spelen en creëren met ons 24-delige Clear Shape Expansion Pack! Dit pakket bevat een verscheidenheid aan magnetische tegelvormen, waaronder grote driehoeken, rechthoekige driehoeken, kwartcirkels, vijfhoeken, trapeziums en ruitvormen, die een nieuwe wereld van STEAM-leren door middel van spel zullen introduceren!

Deze spannende toevoeging aan ons heldere assortiment zal eindeloos spel inspireren! Kinderen kunnen patronen en mandala's creëren met dit uitbreidingspakket of het toevoegen aan hun bestaande collecties om mogelijkheden uit te breiden en een nieuw gevonden creativiteit los te laten om in zowel 2D als 3D te bouwen. Bouw verbluffende heldere structuren zoals ijzige iglo's, glazen serres, glinsterende sneeuwvlokken, poppenhuizen of "Frozen" geïnspireerde kastelen en vestingen met exclusieve hoeken.

De open-ended aard van Connetix stelt kinderen in staat om een wereld van creativiteit en verbeelding binnen te stappen waar ze kunnen leren door te spelen. Als hoogwaardig speelgoed dat zich aanpast aan de verschillende stadia van de kindertijd, zal Connetix MET kinderen meegroeien naarmate ze leren en hun spel complexer wordt. Complementeer dit pakket met ons Clear Starter Pack om complexere ontwerpen te creëren, of verken vormen, kleuren en de mogelijkheden die ons 202-delig Pastel Mega Pack zal inspireren!

Specificaties
EAN850036293330
Art.nr.351-0032
MerkConnetix Tiles
KleurTransparant
MateriaalKunststof
Leeftijd1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar en ouder