• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
Houten blokken met naam

Houten blokken met naam

Lees meer Toon minder

Verrijk de babykamer of begin een speelse ontdekkingsreis met onze houten blokken met naam. Gemaakt van hoogwaardig beukenhout, bieden wij sets van 5 blokken aan, elk versierd met bijvoorbeeld teddybeertjes, boerderijdiertjes, bosdieren en meer. Personaliseer met naam en geboortegegevens voor een uniek kraamcadeau. Alle designs worden met zorg bedrukt of gegraveerd in ons eigen atelier in Dordrecht, waardoor de kwaliteit en de levendigheid van elke print gegarandeerd behouden blijven.

Lees meer Toon minder

Een Persoonlijk Touch voor de Babykamer

Onze houten blokken met naam zijn de perfecte aanvulling op elke babykamer. Kies uit een breed scala aan lieve en speelse designs, van teddybeertjes tot bosdieren, en voeg een persoonlijke touch toe met de naam en geboortegegevens van het kind. Deze blokken dienen niet alleen als prachtige decoratie, maar ook als een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd.

Duurzaam en Veilig Speelplezier

Veiligheid en duurzaamheid staan bij ons voorop. De houten blokken zijn vervaardigd uit beukenhout, bekend om zijn stevigheid en duurzame eigenschappen. Met een duurzame print of gravering zorgen we ervoor dat elk detail perfect tot zijn recht komt en de kleur van de print niet vervaagt.

Creatief en Educatief

Naast hun esthetische waarde, bieden onze houten blokken met naam ook een educatief aspect. Ze stimuleren de motorische vaardigheden en de creativiteit van het kind, terwijl ze tegelijkertijd leren over kleuren, dieren en letters. Een set blokken met elk 1 letter erop is een speelse manier om het alfabet te introduceren.

Gemaakt met Liefde in Dordrecht

Elke set houten blokken wordt met liefde gepersonaliseerd in ons eigen atelier in Dordrecht. Dit stelt ons in staat om een snelle levering te garanderen zonder in te leveren op kwaliteit. Of je nu kiest voor een bedrukt of gegraveerd design, je kunt erop vertrouwen dat het eindproduct met zorg en precisie is vervaardigd.

Het Ideale Kraamcadeau

Zoek je een uniek en persoonlijk kraamcadeau? Onze houten blokken met naam zijn een ideale keuze. Niet alleen zijn ze een mooie aanvulling op de babykamer, maar ze bieden ook blijvend speelplezier. Bestel vandaag nog en geef een cadeau dat zowel hart als verbeelding raakt.

Ontdek de charme van gepersonaliseerde houten blokken op Kidsdeco.nl en geef een geschenk dat zowel mooi als betekenisvol is. Perfect voor nieuwe ouders, deze blokken zijn een geweldige manier om de komst van hun kleintje te vieren.