Houten zwangerschapsaankondiging ik ben zwanger

Houten zwangerschapsaankondiging ik ben zwanger

Levertijd: (3 werkdagen)
16,95

Maximaal 20 tekens

Maximaal 15 tekens

  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

YAY, jullie worden papa en mama, gefeliciteerd! Willen jullie de zwangerschap en/of het geslacht op een originele manier met jullie familie en vrienden delen? Doe dit dan met een origineel gepersonaliseerd houten bordje!

Maak een foto van de aanstaande mama met dit bordje voor haar buik en deel het bijzondere nieuws met jullie vrienden en familie.Het bordje is te personaliseren met een eigen tekst. Bekijk de afbeelding van het sierlijke lettertype voor hoe de tekst eruit zal gaan zien. Ook leuk om the gebruiken als geboorteaankondiging met de naam van jullie new born.

Let op:
Een gepersonaliseerde houten bordje kan helaas niet geretourneerd worden, omdat deze speciaal voor jou is geproduceerd. Kijk de ingevoerde keuzes daarom goed na voor je bestelt, deze zijn definitief.

Verzending:
Bestel je naast gepersonaliseerde items ook artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn? Dan worden deze vastgehouden in ons magazijn tot het gepersonaliseerde item geproduceerd is. Je bestelling wordt dan in één keer verzonden.

Specificaties
EAN2633914353376
Art.nr.LA-38-0007
KleurNaturel
Lengte20 cm
Breedte20 cm
Hoogte0,3 cm
MateriaalHout