• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)

Speeltenten

Lees meer Toon minder

Speelt jouw kleintje graag indiaantje? Dan kan een tipi speeltent niet ontbreken. Met deze tipi speeltenten tover je elke kamer om tot een indianenkamp en worden de indianenverhalen werkelijk. Kampeert jouw kleintje liever? Met het stoere kampeertentje breng je het kampeer gevoel in huis. Lekker spelen, luieren en een boekje lezen. De tenten zijn er in de mooiste en zachtste kleuren. En hebben de hipste motieven! Shop een te gekke speeltent eenvouding online bij Kidsdeco.nl.

Lees meer Toon minder

De allerleukste speeltenten voor kinderen

Kinderen zijn dol op het spelen in tenten. Ze spelen graag verstoppertje, indiaantje en bouwen hun eigen hut binnens huis. Een tipi speeltent is de perfecte oplossing voor als je kinderen graag binnen in een tent willen spelen en je het toch graag leuk wilt houden binnen. De ingang van de tipi speeltenten kunnen dicht met behulp van de touwtjes. Zo wordt het een echt knus plekje waar jouw kleintje heerlijk kan spelen, lezen en luieren.

De tipi speeltenten passen bij ieder interieur en zijn een leuke blikvanger voor in iedere speel- of woonkamer. Wij hebben ze in mooie en zachte kleuren. Kleedt de tipi speeltent verder aan met leuke kussens en knuffels. De tipi tent zal al gauw als een warm 'thuis' aanvoelen.