• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)

Hobbelpaarden

Lees meer Toon minder

Laat je jouw kleintje rocken op mammoet, vos of ga je liever voor een stoere Vespa? Wij vinden hobbelpaarden helemaal geweldig! Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau voor je zus, nicht of vriendin? Dan is een hobbelpaard ontzettend gaaf om te geven! Bestel jouw favoriete schommelpaard eenvoudig online op Kidsdeco.nl.

per pagina
10 items
Lees meer Toon minder

Hippe hobbelpaarden

De hobbelpaarden van Kid's Concept zijn stijlvol en uniek. Het zijn echte blikvangers voor de kinder- of woonkamer. De lange lopers onder de hobbelpaarden verkleinen de kans op kantelen, zo kan je kleintje veilig spelen en schommelen. Hobbelpaarden zijn over het algemeen geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Met deze hobbelpaarden zal jouw kleintje veel plezier beleven en heel wat schommelen. 

Mammoet hobbelpaard

Yes! Is die niet geweldig? De Rocking Mammoet hobbelpaard. Een geweldig hobbelpaard voor in een hippe kinder- of woonkamer. Hij is net ietsje kleiner dan een echte mammoet. Door het hoge knuffelgehalte zal de Rocking Mammoet hobbelpaard een echte vriend van jouw kleintje worden. Kruip snel op zijn rug en hobbelen maar. 

Vespa hobbelpaard

De stoerste houten hobbelpaard die er is! Met deze Vespa hobbelpaard geeft jouw kleine spruit al flink wat gas in zijn of haar prille leventje. Een stoer hobbelpaard met veel pk's. Het is een moderne variant van de klassieke hobbelpaard. Als het buiten regent en stormt zal het kind binnen vrolijk op zijn of haar Vespa door het huis toeren.