Stapelstein stapelstenen Classic Rainbow + balansbord Stapelstein

Stapelstein stapelstenen Classic Rainbow + balansbord

215,00
Stapelstein stapelstenen Classic Rainbow + balansbord
Stapelstein stapelstenen Classic Rainbow + balansbord
215,00
Spaar 1075 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving
Met deze Classic Rainbow set van Stapelstein heb je meteen de meest complete set te pakken! In deze set vind 6 Stapelstein stenen in klassieke kleuren en een confetti balansbord!

Stapelstein rainbow classic set 6+1 is de ideale Stapelstein set om je op weg te helpen naar een kleurrijk bewegingsavontuur.

De Stapelstein rainbow classic set 6+1 combineert de zes harmonieuze kleuren van de regenboog. De kleurrijke Stapelstein balansbord confetti classic is de perfecte aanvulling voor dynamische, bewegende toepassingen. Met deze kleurrijke regenboog set kun je de veelzijdigheid van Stapelstein ervaren.

Kinderen ontdekken, leren en spelen in elke levensfase op een andere manier. Het speelgoed van Stapelstein stimuleert dan ook de ontwikkeling van jouw kindje door de eindeloze mogelijkheden van de stenen en balanceboards. Laat de fantasie van jouw kindje de vrije loop gaan met deze toffe items en zie hoe ze zullen glunderen van plezier!

Al het speelgoed van Stapelstein is gemaakt van waterbestendig gerecycled polypropeen waar jouw kindje veilig op kan spelen.

Het Stapelstein balansbord is ideaal voor actieve balansoefeningen en dynamisch zitten. In combinatie met de Stapelstein (stenen) kan enerzijds de zithoogte individueel en eenvoudig worden ingesteld en anderzijds neemt de moeilijkheidsgraad toe bij het spelen van stapelspellen met de evenwichtssteen. De verhoogde rand van de Stapelstein Boards biedt extra steun bij moeilijkere evenwichtsoefeningen en is daarom bijzonder geschikt voor kinderen en voor mensen met een lichamelijke beperking.

Eigenschappen:

  • Veilig spelen: geen scherpe hoeken, water-, speeksel- en UV-bestendig
  • Stapelstein stenen: 180 g licht en belastbaar tot 180 kg, diameter = 27,5 cm, hoogte = 12 cm
  • Stapelstein balansbord: 268 g licht en belastbaar tot 120 kg, diameter = 35,5 cm, hoogte = 8,4 cm
  • Kan worden gecombineerd met alle Stapelstein stenen en balansborden
  • Opstaande rand van de Stapelstein Boards geeft extra ondersteuning

Als je de producten van Stapelstein wilt gebruiken voor balanceren en parcours, kun je dat het beste doen op een vlakke en stroeve ondergrond. Stapel Stapelstein alleen zo hoog op als je veilig acht. Wij raden aan maximaal 3 Stapelstein te stapelen als je een toren te voet wilt beklimmen.

Als gevolg van de lichtomstandigheden tijdens het fotograferen van de producten en verschillende scherminstellingen, kan de kleur van de producten op het scherm afwijken van het werkelijke effect.

Puntige voorwerpen en oppervlakken zoals scharen, stenen, messen, spijkers, ijzerdraad of kleine puntige kindertanden kunnen blijvende sporen achterlaten op de producten van Stapelstein en kunnen ook de stabiliteit aantasten als de producten bijzonder zwaar beschadigd zijn.

Producten van Stapelstein zijn waterdicht en kunnen het water in. Ze zijn echter geen vervanging voor drijfmiddelen! Kleine kinderen moeten onder toezicht spelen met Stapelstein producten in het water.

Specificaties
EAN4260607083226
Art.nr.337-0502
MerkStapelstein
KleurMulti
MateriaalPolypropyleen
Leeftijd1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar en ouder