Meyco inbakerdoek Cheetah honey gold (0-3m)
Waardering:
80% of 100
Meyco

Meyco inbakerdoek Cheetah honey gold (0-3m)

Waardering:
80% of 100
Adviesprijs 14,95 Special Price 11,96 Je bespaart  2,99
Meyco inbakerdoek Cheetah honey gold (0-3m)
Meyco inbakerdoek Cheetah honey gold (0-3m)
Adviesprijs 14,95 Special Price 11,96
Spaar 55 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Creëer een veilig en warm gevoel voor jouw pasgeboren baby door gebruik te maken van deze mooie inbakerdoek van Meyco. 

Met deze inbakerdoek zal jouw kindje heerlijk ontspannen kunnen slapen. Vooral geschikt voor kindjes die drukke bewegingen maken in de slaap, of moeite hebben om in slaap te komen. 

Waarom inbakeren?
Als je een onrustig kindje hebt die veel huilt of drukke bewegingen maakt met de armpjes waardoor jouw kindje zichzelf weer wakker maakt, dan kan een inbakerdoek nog wel eens heel goed van pas komen! Jouw kindje kan zichzelf zo niet wakker 'slaan' en je creeert zo een veilig gevoel. 

Een pasgeboren baby kan zich in de eerste weken namelijk nog wel eens ongemakkelijk voelen door de ruimte die hij of zij ineens heeft om te bewegen. Als je jouw baby inbakert geef je het baarmoeder gevoel terug en zorgt dit ervoor dat jouw kindje zich kan ontspannen. 

Het is echter wel belangrijk om te weten waar de onrust en het vele huilen vandaan komt en of het geen medische oorzaak heeft. Raadpleeg bij twijfel dus altijd een verloskundige of kraamhulp voordat je begint met inbakeren.

Hoe werkt het?
1. Leg je baby zo neer in de inbakerdoek dat de schouders op gelijke hoogte zijn met de bovenkant van de inbakerdoek. Plaats de beentjes in de voetenzak.
2. Vouw de linker flap aangesloten om het lijfje en de armen van de baby, plaats de armen gestrekt naast het lijfje. Bevestig hierbij beide klittenband delen op elkaar.
3. Vouw de rechter flap over de linker flap en bevestig de twee klittenbandsluitingen op het klittenband deel van de linker flap.

De flappen moeten strak worden vastgezet, maar je baby moet hierbij niet worden ingesnoerd. De armpjes van de baby kunnen bij het inbakeren het best gestrekt langs de zijkant van het lichaam liggen. Leg de baby tijdens het inbakeren altijd op de rug te slapen.

Specificaties
EAN4054703301120
Art.nr.206-0805
MerkMeyco
KleurCrème, Geel
MateriaalKatoen
Maat0-3 mnd
Reviews
  1. Makkelijke inbakerdoek.
    Score
    80%
    Nog niet gebruikt, maar ziet er makkelijk uit in gebruik. Design komt overeen met de foto.