Houten speelbak met deksel hoog

Houten speelbak met deksel hoog

Op voorraad
32,99

It's play time! Jouw kind kan zich uren vermaken met deze houten speelbak in de hoge variant. Vul de houten speelbak met kinetisch speelzand, maiskorrels, droge pasta, (gekleurde) rijst en ga zo maar even door. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lees meer Lees minder
Houten speelbak met deksel hoog
Houten speelbak met deksel hoog
32,99
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Een houten speelbak mag tegenwoordig niet ontbreken bij het speelgoed van je kinderen. Het is een grote trend! De mogelijkheden met een houten speelbak zijn eindeloos. Je kunt de houten speelbak vullen met kinetisch zand, maiskorrels of dingen die je in de natuur hebt gevonden. 

Doordat de houten speelbak een hoge rand van 9 centimeter heeft, gaat de inhoud niet alle kanten op en blijft het netjes binnen de speelbak. Door de handige deksel kan je de speelbak makkelijk opbergen zodat er op een later moment mee verder gespeeld kan worden. De hoge variant is ideaal om mee op de grond of lage tafel mee te spelen.

De speelbakken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout en kunnen noesten en nerven bevatten. Dit is de blanco variant, maar je kant ook kiezen voor een toffe gepersonaliseerde variant!

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN8719348012263
Art.nr.210-0016
KleurNaturel
Lees meer Lees minder