Ecologische vingerverf Ecofee (4st) Ökonorm Ökonorm

Ecologische vingerverf Ecofee (4st) Ökonorm

18,95
Ecologische vingerverf Ecofee (4st) Ökonorm
Ecologische vingerverf Ecofee (4st) Ökonorm
18,95
Spaar 90 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Maak je klaar voor een middag vingerverven met de ecologische vingerverf Ecofee van Okonorm. De vingerverf voor kinderen is in water oplosbaar en wasbaar. In deze prinsessenset zitten de kleuren: lichtroze, roze, paars en blauw.

Het merk ökoNORM is een unieke producent van milieuvriendelijke nawaroproducten. Afkorting nawaro komt van het Duitse "Nachwachsende Rohstoffe" wat "hernieuwbare grondstoffen" betekent. nawaro producten zijn gemaakt van duurzame bronnen, milieuvriendelijk en absoluut niet giftig!

Nawaro vingerverf is gemaakt om de creativiteit van jonge en nieuwsgierige kinderen te bevorderen. Pak je kwast, spons of gebruik je handen en maak de mooiste creaties op papier. Je kunt deze verf naast papier ook gebruiken op hout, glas of andere oppervlakken. Je kunt de verf gemakkelijk aanbrengen. Meng verschillende kleuren met elkaar om te experimenteren. De romige consistentie voorkomt druipen. De kinderverf is geschikt voor verschillende schildertechnieken zoals vingerverven, puntverven, graveren, plamuren, stempelen of kurk- of bladdruk. Naast in huis kun je Nawaro verf ook goed gebruiken op kleuterscholen, scholen en therapeutische instellingen.

Om de overgebleven verf van de huid te verwijderen, was je het af met zeep en warm water. Vlekken op je kleding kunnen worden verwijderd in de wasmachine. De verf is geschikt voor jonge kinderen, kinderen onder de 3 jaar moeten onder toezicht staan ​​van volwassenen.

Inhoud: Natuurlijke voedingsmiddelen, gezuiverd krijt, voedsel kleurstof en natuurlijke pigmenten. Let op, het product is niet bedoeld als voedsel!

Specificaties
EAN4019427796034
Art.nr.230-0001
MerkÖkonorm
KleurMulti
Lengte15 cm
Breedte15 cm
Hoogte7,0 cm
Leeftijd3 jaar, 4 jaar en ouder