Ecologische vingerverf Classic (6st) Ökonorm Merk: Ökonorm

Ecologische vingerverf Classic (6st) Ökonorm

Op voorraad
23,95

Maak je klaar voor een middag vingerverven met de ecologische vingerverf Ecofee van Ökonorm. De vingerverf voor kinderen is in water oplosbaar en wasbaar. In deze basisset zitten 6 kleuren: rood, groen, geel, blauw, bruin en zwart.

 

Ecologische vingerverf Classic (6st) Ökonorm
Ecologische vingerverf Classic (6st) Ökonorm
23,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Het merk ökoNORM is een unieke producent van milieuvriendelijke nawaroproducten. Afkorting nawaro komt van het Duitse "Nachwachsende Rohstoffe" wat "hernieuwbare grondstoffen" betekent. nawaro producten zijn gemaakt van duurzame bronnen, milieuvriendelijk en absoluut niet giftig!

Nawaro vingerverf is gemaakt om de creativiteit van jonge en nieuwsgierige kinderen te bevorderen. Pak je kwast, spons of gebruik je handen en maak de mooiste creaties op papier. Je kunt deze verf naast papier ook gebruiken op hout, glas of andere oppervlakken. Je kunt de verf gemakkelijk aanbrengen. Meng verschillende kleuren met elkaar om te experimenteren. De romige consistentie voorkomt druipen. De kinderverf is geschikt voor verschillende schildertechnieken zoals vingerverven, puntverven, graveren, plamuren, stempelen of kurk- of bladdruk. Naast in huis kun je Nawaro verf ook goed gebruiken op kleuterscholen, scholen en therapeutische instellingen.

Om de overgebleven verf van de huid te verwijderen, was je het af met zeep en warm water. Vlekken op je kleding kunnen worden verwijderd in de wasmachine. De verf is geschikt voor jonge kinderen, kinderen onder de 3 jaar moeten onder toezicht staan ​​van volwassenen.

Inhoud: Natuurlijke voedingsmiddelen, gezuiverd krijt, voedsel kleurstof en natuurlijke pigmenten. Let op, het product is niet bedoeld als voedsel!

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN4019427796027
Art.nr.230-0002
MerkÖkonorm
Lees meer Lees minder