• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)

Babynestjes

Lees meer Toon minder

Leg je kleintje veilig en zacht weg in één van onze comfortabele babynestjes. Een trend wat overgewaaid is uit Scandinavië, waar bijna iedereen er één heeft. Ze zijn heerlijk warm en je legt ze makkelijk in de box, naast papa en mama in bed of naast je op de bank. Shop veilige babynestjes eenvoudig en snel online op Kidsdeco.nl. 

    • Nu besteld, in huis*
    • Gratis levering vanaf €50,00
    • Gratis retourneren (NL)
per pagina
18 items
Lees meer Toon minder

Knus en comfortabel babynestje

Creeër voor jouw kleintje een knus en comfortabel plekje met een babynestje. Een uitstekende bedverkleiner en geeft de baby een geborgen gevoel tijdens het slapen. Wat een gemis is het voor jouw kleine spruit... van negen maanden lekker in mama's warme buik naar een grote box of wiegje waar hij of zij zelf in slaap moet vallen. In een babynestje kunnen de pasgeborenen nog heerlijk cocoonen. Deze overgang maakt het babynestje een stuk fijner en makkelijker. 

Babynestje voor in bed en onderweg

Heeft jouw kleintje een onrustige nacht? Leg hem of haar dan veilig in het babynestje tussen jullie in. De kans dat je op je baby rolt is een stuk kleiner. Natuurlijk blijft het het beste voor je kleine spruit om in zijn of haar eigen bedje te slapen. De babynestjes zijn ook perfect te gebruiken voor in de box, op de grond of neem het mee als jullie op visite gaan. Door de opstaande rand ligt jouw kleine spruit veilig en knus. De nestjes zijn gemaakt van biologisch katoen en voelen heerlijk zacht aan. 

De babynestjes zijn perfect wasbaar, maar voorkom extra wasbeurten door een hydrofiele doek tussen je baby en het babynestje te leggen.