• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
Tickit

Tickit

Lees meer Toon minder

Stimuleer de nieuwsgierigheid van je kind met TickiT educatief speelgoed bij Kidsdeco.nl. TickiT biedt open-einde speelgoed dat is ontworpen om leren door spelen te bevorderen. Het leuke aan TickiT is dat je bijna alle sets met elkaar kan combineren voor uren speelplezier. Ideaal voor zowel scholen als thuis, TickiT producten laten de fantasie van kinderen opbloeien.

Lees meer Toon minder

TickiT: open-einde speelgoed voor creatief leren

TickiT is een Brits merk dat al jaren innovatieve educatieve hulpmiddelen creëert om kinderen spelenderwijs te laten leren. Het assortiment speelgoed met een open einde is ontworpen, ontwikkeld en goedgekeurd door een ervaren productontwikkelingsteam dat weet hoe belangrijk nieuwsgierigheid en creativiteit zijn in het leerproces.

Speel met nieuwsgierigheid en ontdekking

TickiT producten zijn ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hen uit te dagen om te leren door te spelen. Of het nu gaat om het herkennen van vormen en kleuren of het opbouwen van complexe structuren, kinderen worden aangemoedigd om hun creativiteit en logisch denken te ontwikkelen.

Een focus op kwaliteit en plezier

TickiT legt de nadruk op het leveren van producten die het leren stimuleren en tegelijkertijd het lesgeven leuker maken. Daarom worden deze producten veel gebruikt in scholen en kinderdagverblijven over de hele wereld, waar ze hun betrouwbaarheid en educatieve waarde al hebben bewezen.

Speelgoed voor thuis en school

TickiT speelgoed is niet alleen geliefd in scholen, maar ook bij ouders, verzorgers en thuisonderwijzers. Elk stuk speelgoed is zorgvuldig ontworpen om kinderen te stimuleren terwijl ze spelen en leren. Of je nu op zoek bent naar producten voor je kinderkamer, schoolklas of om thuis mee te spelen, TickiT biedt altijd iets nieuws en inspirerends.

Bij Kidsdeco.nl: het beste van TickiT

We hebben een zorgvuldig samengesteld assortiment van TickiT producten bij Kidsdeco.nl om kinderen van alle leeftijden te helpen hun nieuwsgierigheid te bevredigen en spelenderwijs te leren. Elk stuk speelgoed in onze collectie biedt kinderen eindeloze mogelijkheden om te spelen, ontdekken en leren.

Verken de TickiT collectie bij Kidsdeco.nl en vind het ideale speelgoed om je kind te inspireren en te begeleiden in hun leerreis. Voeg nu een vleugje creativiteit en nieuwsgierigheid toe aan het leven van je kind met het open-einde speelgoed van TickiT.