Voedingskussen wit Fossflakes CamCam Copenhagen

Voedingskussen wit Fossflakes

Op voorraad
66,95
Maak het voeden extra gemakkelijk door middel van een Foss Flakes voedingskussen. Voedingskussens zijn ideaal om je baby in een goede houding te kunnen voeden. Doordat de kussens een maanvormig model hebben, kun je het kussen goed op schoot neerleggen. De baby ligt dan voor het grootste deel op het kussen en jouw arm steunt met de baby op het kussen. Dit kussen is hypoallergeen en machinewasbaar op max. 60° C, dit om het goed te kunnen reinigen en vrij te houden van huisstofmijt. Zelfs na het wassen en intensief gebruik behoudt het zijn vorm en volume. Je kunt het kussen gemakkelijk op schudden. Lees meer Lees minder
Voedingskussen wit Fossflakes
Voedingskussen wit Fossflakes
66,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Maak het voeden extra gemakkelijk door middel van dit Foss Flakes voedingskussen. Voedingskussens zijn ideaal om je baby in een goede houding te kunnen voeden, zeker wanneer ze nog niet goed zelfstandig kunnen zitten. Doordat de kussens een maanvormig model hebben, kun je het kussen goed op schoot neerleggen. De baby ligt dan voor het grootste deel op het kussen en jouw arm steunt met de baby op het kussen. Daarnaast wordt een voedingskussen veel al gebruikt om een goede en comfortabele slaaphouding tevinden tijdens de zwangerschap. Ideaal voor jou en de baby!

Dit kussen is hypoallergeen en wasbaar op max. 60° C, dit om het goed te kunnen reinigen en vrij te houden van huisstofmijt. Zelfs na het wassen en intensief gebruik behoudt het zijn vorm en volume. Je kunt het kussen gemakkelijk op schudden.

Materiaal: 100% biologisch katoen
Afmetingen: 75cm x 50cm 

Let op: wordt geleverd exclusief voedingskussenhoes, zie de bijpassende producten hieronder voor de hippe hoezen van CamCam. 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN5708222009355
Art.nr.087-0104
MerkCamCam Copenhagen
Lees meer Lees minder
Bijpassende producten