Jollein babygym speeltjes spring garden Jollein

Jollein babygym speeltjes spring garden

19,95
Jollein babygym speeltjes spring garden
Jollein babygym speeltjes spring garden
19,95
Spaar 95 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Haal gauw de houten babygym in huis en versier deze met de babygymspeeltjes Spring Garden van Jollein. De vrolijke speeltjes hebben de vorm van een lieveheersbeestje, eendje en een bloemetje.

Vanaf ongeveer 10 weken krijgt je baby steeds meer behoefte aan prikkels, spelen en rondkijken. Dat is het moment dat een babygym die extra uitdaging biedt. Haal gauw de houten babygym in huis en versier deze met deze leuke figuurtjes in het thema Spring Garden. De vrolijke speeltjes hebben de vorm van een lieveheersbeestje, eendje en een bloemetje. Leg je baby er onder op een zachte ondergrond en het spelen kan beginnen! De bewegingen van de speeltjes aan de babygym vindt je baby fascinerend om te zien. Hij zal enthousiast met zijn voetjes trappelen of geluidjes gaan maken als hij een speeltje weet te grijpen of aan te tikken zodat het nog meer gaat bewegen.

Het gebruik van de babygym stimuleert de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek. Het prikkelt de zintuigen. Bovendien krijgt je baby steeds meer controle over zijn grijptechnieken en het leert dat speeltjes meer gaan bewegen als je er tegen aan tikt of speeltjes vastgrijpt. Heel waardevol dus, zo’n babygym.

De babygymspeeltjes van Jollein worden exclusief de houten babygym geleverd. De babygym is los verkrijgbaar en gemakkelijk in elkaar te zetten. Je kunt de babyspeeltjes makkelijk bevestigen en weer verwijderen. Daardoor kun je afwisselen met de speeltjes en blijft het voor je baby interessant en uitdagend.

Tip: Je kunt de losse speeltjes ook aan bijvoorbeeld de maxicosi hangen.

Specificaties
EAN8717329371194
Art.nr.154-3479
MerkJollein
KleurMulti
Lengte11 cm
Breedte11 cm
Hoogte20 cm
MateriaalPolyester
LeeftijdBaby