Janod buitenkeuken Janod

Janod buitenkeuken

129,99
Janod buitenkeuken
Janod buitenkeuken
129,99
Spaar 645 punten i
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Een beetje aarde, een paar grassprieten, wat water, alles door elkaar mengen en klaar is Kees! Laat je kind genieten van de natuur en hun fantasie ontwikkelen met deze massief houten buitenkeuken van Janod.

Dit speelgoed is geschikt voor buitengebruik en zal alle ervaringen van jong en oud doorstaan. Geleverd met 10 accessoires is het Muddy Lab een echt natuurontdekkingslaboratorium. Het bestaat uit 2 gootstenen en 2 verwijderbare plastic potten: perfect om bloemen of aarde te verzamelen! Een bak met een echte kraan: gewoon vullen en de kraan van rechts naar links draaien om het water eruit te laten stromen!

Om het je kleine ontdekkingsreiziger gemakkelijker te maken te vinden wat hij zoekt, zijn er ook een metalen zeef en een borstel aanwezig. Ten slotte beschikt het kind voor al zijn ontdekkingen over 2 krijtjes en een afneembaar schrijfblad. Het werkblad is 56 cm hoog. Het Muddy Lab is meer dan een imitatiespeelgoed en laat je kind zijn creativiteit en gevoeligheid voor de natuur opwekken, terwijl hij zich alleen of met anderen vermaakt. FSC™ houten speelgoed. Hout is een organisch materiaal. Daarom kunnen sommige planken knoesten en kleurverschillen vertonen. Tip! Bescherm het product tegen slecht weer.

Specificaties
EAN3700217366322
Art.nr.227-1109
MerkJanod
Lengte35 cm
Breedte77 cm
Hoogte95 cm
MateriaalHout
Leeftijd3 jaar, 4 jaar en ouder