• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)

Zwangerschapsboeken voor mannen en vrouwen

Lees meer Toon minder

Ben jij zwanger? Gefeliciteerd! Een zwangerschapsboek mag dan zeker niet ontbreken in je boekenkast. Als aanstaande moeder weet je nog niet wat je allemaal te wachten staat. Hierdoor zijn er allemaal vragen waar je nu geen antwoord op hebt. Hoe verloopt een zwangerschap, waar moet ik allemaal op letten of wat moet ik doen als de baby er eenmaal is? Dat zijn geen onbekende vragen. Om die reden hebben wij verschillende zwangerschapsboeken voor je klaar gezet. Een van deze boeken is het: mijn 9 maanden boek van Bonjour To You. Een prachtig boek met maar liefst 220 pagina's. Het boek staat vol met leuke en grappige vragen die jij zelf kunt invullen. Zo wordt je goed voorbereid op de zwangerschap. Onderstaande boeken staan vol met handige tips en adviezen. Laat je inspireren.

per pagina
8 items
Lees meer Toon minder

Zwangerschapsboek van buik tot baby

Zodra je een positieve zwangerschapstest in handen hebt, staat je leven op z'n kop en gaat er een wereld vol vragen en opties voor je open. Wanneer ga je vertellen dat je wanger bent? Wil je een combinatietest doen? een NIPS? Wil je weten of het een jongen of meisje wordt? Kies je voor een extra 3D-echo? Wil je thuis of in het ziekenhuis bevallen? In een bad, op bed of op een baarkruk? Met een doula. Wat vind je pijnbestrijding. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Hoog tijd dus om de kennis van Ouders van Nu en onze experts te bundelenin dit complete boek: Van buik tot baby. 

Zwangerschapsboek ik word mama

Ik word mama is het cadeauboekje voor mama's in spe of kersverse mama's: Grappig, orginlee en hip! Als aanstaande moeder beleef je een spannende tijd met een groeiende baby. Er zullen veel vragen ontstaan, twijfels of angst. Dit boek zal je door iedere fase van de zwangerschap begeleiden. Je leest maand na maand hoe de baby in je buik zich ontwikkeld, hoe je lichaam veranderd en met welke kwaaltjes je te maken kunt krijgen. Je leest het in: Ik word mama.