• Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €75,00
  • Gratis retourneren (NL)

Instax polaroid

Lees meer Toon minder

De Fujifilm instax camera, ook wel bekend als een polaroid camera, is een manier waarbij je als fotograaf direct het resultaat kan zien van je foto's. In samenwerking met Fujifilm hebben wij de Instant Photo Box ontwikkeld. De box bevat een Instax Wide 300 Polaroid camera, hiermee maak je, op ieder gewenst moment, foto's die direct afgedrukt worden. Een tastbare herinnering van de mooiste en meeste bijzondere momenten! Bijvoorbeeld een babyshower of het volgen van de ontwikkeling van je zoon of dochter. De mogelijkheden zijn eindeloos. De Instant Photo Box bevat een voucher om, kosteloos, 60 gepersonaliseerde kaders te bestellen. Deze ontwerp je gemakkelijk in je eigen stijl op http://instantphotobox.nl/.

Lees meer Toon minder

Fujifilm Instax Wide

Met de Fujifilm Instax Wide 300 leg je de mooiste momenten vast. Hij is eenvoudig te gebruiken. Kies een favoriete plek, druk op de sluiter knop en er komt een prachtige foto uit. De camera heeft veel aantrekkingskacht op feestjes en vakanties. Op die manier heb je er lang plezier van. Goed om te weten is dat de Instax brede foto's maakt, waardoor het makkelijk is om meer vast te leggen. Hierdoor is hij bijvoorbeeld perfect voor groepsfoto's. De camera is makkelijk in gebruik en gebruiksvriendelijk. De camera is ook goed te gebruiken om selfies te maken. Al met al, een camera die voor iedereen geschikt is.

Fujifilm Instax Mini 9

De Fujifilm Instax Mini 9 is voorzien van een hip uiterlijk. Zo is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren. In ons assortiment hebben we gekozen voor de Ice Blue en Smokey White. Het is tevens de populairste instax model van dit moment. Zo maak je snel de leukste foto's. Daarnaast wordt hij vaak gebruikt op festival, feestje of andere leuke gelegenheden. Met deze camera kan je makkelijk 100 foto's maken. Ook beschikt de camera over een selfie spiegel. Ideaal als je jezelf op de foto wilt zetten. 

Gepersonaliseerde Polaroid foto's voor jullie bruiloft

Door onze samenwerking met Fujifilm bieden we je de mogelijkheid om verschillende foto kaders te kiezen. Je kunt een ontwerp aanpassen, maar ook zelf een ontwerp maken. Vergeet niet de voucher te gebruiken om de 60 gepersonaliseerde kaders kosteloos te bestellen. Persoonlijker kun je een foto niet maken! Een uniek aandenken aan jullie trouwdag, verjaardag of andere mooie dag. 

Keer op keer plezier van jouw eigen Polaroid camera

Ook super handig om te weten is dat de Instax camera keer op keer opnieuw gebruikt en bijgevuld kan worden. Dat maakt deze set uitermate geschikt voor mooie vele momenten zoals bruiloften, babyshowers, jubilea, vrijgezellenfeesten, Oud & Nieuw etc. En je hebt jaren plezier van de camera en de foto's.

Wil je echt indruk maken op vrienden en familie? Bestel dan de Instant Photo Box en leg de mooiste momenten direct vast.