Blush & Gold invulboek My Baby Book dieren Blush & Gold

Blush & Gold invulboek My Baby Book dieren

52,95
Blush & Gold invulboek My Baby Book dieren
Blush & Gold invulboek My Baby Book dieren
52,95
Spaar 260 punten i
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Een nieuwe baby is een spannend avontuur om nooit te vergeten. Van zwangerschapsherinneringen tot de eerste stapjes en driftbuien, 'Mijn Babyboek' heeft 114 pagina's om jullie dierbaarste herinneringen samen op te schrijven (vanaf de geboorte tot 5 jaar) en veel ruimte om in te vullen met het verhaal van jullie baby, zodat jullie er de komende jaren op terug kunnen kijken. Er zijn genoeg pagina's om op te schrijven, maar er blijft ook genoeg ruimte over om het boek te personaliseren en je eigen inhoud en foto's toe te voegen.

My Baby Book' is het perfecte cadeau voor een aanstaande of nieuwe ouder en de genderneutrale pagina's maken het geschikt voor zowel meisjes als jongens. Het boek wordt geleverd met een bijpassende luxe foliedoos, waardoor het een prachtig aandenken is voor de komende jaren.

Onderwerpen in dit boek:

- We krijgen een baby!
- Onze zwangerschapsherinneringen
- Onze echo's
- De babyshower
- Liefde op het eerste gezicht
- Welkom op de wereld
- Ik ben hier
- Mijn geboorteverhaal
- Mijn kleine handjes
- Mijn kleine voetjes
- Op de dag dat ik geboren werd
- Het verhaal van mijn naam
- We gaan naar huis
- Onze stamboom
- Onze eerste familiefoto
- Oh, hallo baby
- Ik ben 1 maand, 2 maanden, ... oud
- Ik ben 1 jaar oud
- Mijn 1e verjaardagsfeestje
- Een brief aan mij op mijn 1e verjaardag
- Herinneringen aan mijn 1e jaar
- De eerste keer dat ik...
- Stap voor stap
- Mijn eerste glimlach met tanden
- Mijn eerste tandjes
- Mijn eerste knipbeurt
- Mijn eerste dag op de crèche
- Mijn eerste vakantie
- Mijn eerste Kerstmis
- Ik ben 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar oud

Het Engelstalige boek bevat 114 pagina's en is gedrukt met 140gsm luxe papier. Het bevat goudfolie op de omslag en rug dat zorgt voor een luxe uitstraling. Gebruik geen markeerstiften of sharpies, want deze lopen door de pagina's heen.

Specificaties
EAN5060615491414
Art.nr.407-0001
MerkBlush & Gold
Lengte28 cm
Breedte24 cm
Hoogte3.6 cm
MateriaalPapier