Baby

Een kleintje erbij, een geweldig moment en liefdevolle tijden met de baby. Bij de zorg van een kindje komt er veel bij kijken. Welke producten zijn veilig en waar moet je op letten qua gezondheid? Wat zijn dingen waar je rekening mee kan houden voor in de toekomst en welke items zijn leuk voor in de babykamer of als speelgoed? Wij zijn er voor de mama's en papa's en met liefde geven wij tips en advies.

Kinderkamer trends 2024

Wil jij weten dat dé baby- en kinderkamer trends zijn van 2024? Lees het in onze blog en laat je inspireren!
> Lees meer

Educatief speelgoed per leeftijd

Het spelen met speelgoed is niet alleen heel erg leuk, maar ook zeker belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Tegenwoordig worden er veel nieuwe soorten speelgoed op de markt gebracht die bijdragen aan de ontwikkeling van een kindje. Dit verstaan we onder educatief speelgoed. En dan hebben we het natuurlijk niet over de politieauto met gillende zwaailichten en geluiden...
> Lees meer

Ontdek de babykamer trends van 2023

Zin in een babykamer make-over en ben je benieuwd wat de nieuwste babykamer trend voor 2023 is? Dat lees je allemaal in deze blog!
> Lees meer

Sprongetje baby: Alles wat je hierover moet weten

Benieuwd waarom je baby zo huilerig is? Grote kans dat dit komt door sprongetjes! Lees in deze blog alles over sprongetje baby!
> Lees meer

TOG-waardes... Alles wat je hierover wilt weten

Altijd al benieuwd geweest waar die TOG-waardes nou precies voor staan? In deze blog leg ik je alles uit over de verschillende TOG-waardes!
> Lees meer

Het leukste houten speelgoed

Op zoek naar speelgoed dat lang meegaat en veel speelplezier garandeert? In deze blog wordt het leukste houten speelgoed uitgelicht!
> Lees meer

Zo creëer je een jungle babykamer

Geef de babykamer een make-over met één van onze favoriete thema's: Jungle! In deze blog lees je stap voor stap hoe je deze kunt creëren.
> Lees meer

Leukste artikelen om te personaliseren

Gepersonaliseerde producten zijn perfect om als origineel cadeau te geven. In deze blog lichten we de leukste items om te personaliseren uit!
> Lees meer

Inspiratie: vloerkleed kinderkamer

Op zoek naar een kinderkamer vloerkleed? Ontdek de mooiste, zachtste en meest trendy vloerkleden voor in de kinderkamer!
> Lees meer

Producten 1 tot 10 van 89 in totaal

Pagina