Een geboorteposter is een tastbare herinnering aan het bijzondere moment waarop jouw kleintje geboren werd, maar ook extra leuk als uniek kraamcadeau. Of je nu op zoek bent naar een geboorteposter met een geboortebloem, een sterrenbeeld of een lijntekening, wij hebben het allemaal! Met meer dan 65 verschillende designs, kun je elke poster aanpassen naar jouw eigen wensen.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd kraamcadeau, dan is de geboorteposter het perfecte kraamcadeau om te geven. Je kunt de geboorte poster volledig aanpassen naar de smaak en voorkeuren van de ouders. Anders dan veel traditionele kraamcadeaus heeft een geboorteposter een langere levensduur. Het blijft ook leuk voor later, als de baby opgroeit en het kan zelfs een dierbaar bezit worden voor de nieuwe ouders.  

Trends

Geboorteposter sterrenbeeld

Geboorteposters met sterrenbeelden zijn erg populair. De geboorteposter krijgt daardoor nog meer betekenis, vanwege de astrologische en unieke eigenschappen die elk sterrenbeeld heeft.

Geboorteposter colorblock

We zien het steeds vaker, het colorblock-ontwerp biedt een eigentijdse en trendy look. De strakke lijnen en opvallende kleurencombinaties zorgen voor een speels effect.

Geboorteposter geboortebloem

Geboortebloemen spreken steeds meer ouders aan. Bloemen  hebben vaak symbolische betekenissen. Zo is elke bloem weer typerend voor de tijd van het jaar waarin de baby geboren is. Dit voegt een extra laag van persoonlijkheid toe aan de poster.

Geboorteposter

Hoe werkt het?

1. Kies jouw design: bekijk onze geboorte poster collectie en kies het design dat jou aanspreekt. Van schattige dieren tot minimalistische ontwerpen, we hebben voor ieder wat wils. We hebben twee verschillende soorten formaten. Je kunt kiezen uit A4 of A3 formaat.  

2. Personaliseer: In onze ontwerptool kun je het design eenvoudig aanpassen. Zo kun je de naam van je baby, de geboortedatum, het gewicht en andere specifieke details toevoegen. Ook kun je andere kleuren of illustraties uitproberen. Vervolgens kun je een preview zien hoe jouw gekozen ontwerp er uit komt te zien.  

3. Bestel en ontvang: Plaats jouw bestelling en wij gaan meteen voor je aan de slag. Binnen 2 werkdagen wordt de geboorteposter bij je bezorgd. Klaar om opgehangen te worden in de babykamer of juist om cadeau te geven aan de kersverse ouders.

Meteen aan de slag gaan? Bekijk hier al onze geboorteposters en creëer een prachtig aandenken.