Zwanger

Whaaa zwanger! Spannend! Het buikje groeit en de spanning ook. Of het nu je eerste kind is of dit al een keertje hebt meegemaakt, elke keer is het anders en iedereen ervaart het anders. Soms heb je even wat hulp nodig als het gaat om voorbereidingen en nuttige informatie. In deze categorie vind je allemaal handige tips en know-hows over de zwangerschap en wat je nu al kunt voorbereiden voor de baby. Maar ook voor de vrienden en familie van de zwangere hebben wij loads of goods! Babyshower ideeën, kraamcadeaus en leuke uitjes met je zwangere vriendin.

Geboortekaartjes: onze trendy designs!

Met liefde hebben wij voor jou trendy geboortekaartjes ontworpen! Voeg foliedruk toe voor een shiny effect. Te personaliseren naar wens!
> Lees meer

Kolfapparaat: onze favoriete merken!

Met liefde selecteren wij voor jou de beste producten die je nodig hebt wanneer jij mama wordt of bent! Zo hebben wij ook onze favoriete kolfapparaten aan onze webshop toegevoegd. Lees er hier meer over!
> Lees meer

Dit worden de populairste babynamen van 2021

24baby.nl heeft weer een voorspelling gedaan over de populairste babynamen van 2021. Dit zijn ze!
> Lees meer

Kraamcadeaus die écht leuk zijn!

Voorkom dat jouw kraamcadeau achter in de kast verdwijnt. Koop een origineel kraamcadeau waar de ouders écht wat aan hebben!
> Lees meer

Coronaproof gender reveal

In deze blog vertel ik hoe jij op verschillende leuke manieren jouw gender reveal coronaproof kunt organiseren!
> Lees meer

Geboortebord: vier de geboorte!

Vier de geboorte met een passend geboortebord! Het assortiment van Kidsdeco.nl bestaan uit geboorteborden voor jongens en voor meisjes. Bekijk ze allemaal!
> Lees meer

Kraamtijd in quarantaine

In verplichte coronaquarantaine tijdens jouw kraamtijd. Wij geven tips om er ondanks de maatregelen toch het beste van te maken.
> Lees meer

Populairste jongensnamen 2020

Wat zijn populaire jongensnamen voor 2020? Kom alles te weten er is ook een top 10 voor 2020!
> Lees meer

Wat moet er in de vluchttas?

Wat moet er allemaal in een vluchttas? Het is best een aardig lijstje, dus begin op tijd... Lees hier wat er állemaal in moet!
> Lees meer

Producten 1 tot 10 van 18 in totaal

Pagina